Kanta-Häme

Tässä ovat syksyn ylioppilaat

Syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistui tänä vuonna yli 36 000 kokelasta, mutta vain pieni osa heistä sai koeurakkansa jo kokonaan valmiiksi. Valtaosa kirjoituksiin osallistuneista jatkaa kirjoituksia ensi keväänä.
 
Alla ovat tämän syksyn ylioppilaat Hämeenlinnan seudulta. Nimilistat on saatu suoraan kouluilta ja listoilta puuttuvat ne oppilaat, joilla on edelleen suorittamatta lukion päättötodistukseen vaadittavia suorituksia tai niitä, jotka jatkavat tutkinnon suorittamista loppuun ensi keväänä.
 
Listalta puuttuvat myös ne kokelaat, jotka eivät ole antaneet suostumusta henkilötietojensa julkaisemiseen.
 
Koulut saivat tämän syksyn ylioppilaskirjoitusten tulokset viime viikon maanantaina ja huomenna keskiviikkona syksyn ylioppilaiden nimet julkaistaan myös ylioppilastutkintolautakunnan verkkosivuilla.
 
Tänä syksynä ylioppilastutkintonsa valmiiksi saavien joukossa on kaksi seitsemän laudaturia kirjoittanutta opiskelijaa. Opiskelijat ovat kirjoittaneet Porin suomalaisesta yhteislyseosta ja Etelä-Tapiolan lukiosta Espoosta. Kuuden laudaturin paperit on kirjoitettu helsinkiläisestä Sibelius-lukiosta ja lahtelaisesta Tiirismaan lukiosta. (HäSa-STT)
 
 
Kaurialan lukio
Ahonen Leevi, Huhtala Matias, Ilkka Liina, Inovaara Essi, Jokela Alina, Lahti Juuli, Laitinen Kalle, Malmisuo Jasmin, Naapuri Kaisa, Pokela Helmi, Ruohonen Katja, Turunen Jonna, Vesén Pinja ja Waldén Sinipilvi.
 
Hämeenlinnan lyseon lukio ja aikuislinja
Heikkinen Pekka, Kanth Jarkko, Koskinen Kalle, Louhe Tiia, Pakarinen Roosa, Puhtila Marikki, Ranta-Kahila Jasmine, Riippi Saija, Sandell Jenna, Savolainen Heikki, Tammikivi Iida ja Tuominen Marika.

 

Parolan lukio
Juutila Markus.
 
Riihimäen lukio
Anttila Katariina, Blomqvist Valtteri, Franssi Sanni, Heinonen Ami, Kalliotähti Marjo-Hannele, Kuortti Helena, Laitala Miikka, Liehu Aleksi, Mattila Katri, Nieminen Joni, Niinimaa Maria, Oksanen Tuukka, Paavilainen Lauri, Pajari Vilma, Paju Riikka, Saari Netta, Sahlberg Julius ja Tuovinen Jasmin,
 
Riihimäen aikuislukio
Salonen Sami ja Toivonen Tinja.
 
Janakkalan lukio
Koukkari Emmi, Mäenpää Eve ja Peltonen Elina
 
Forssan yhteislyseo
Kortesniemi Miika, Leino Linnea, Mäki Aki, Pelto-Knuutila Sara, Pura Emilia ja Saarinen Suvi.
 
Forssan yhteislyseo, aikuisopetus
Leino Valtteri, Pehkonen Mikko, Rantanen Teemu ja Savolainen Joni.
 
Forssan yhteislyseo, kaksoistutkinto
Hänninen Sara, Kumpulainen Totti, Mäntyvaara Jenna ja Niiranen Nea.
 
Hausjärven lukio
Kiiski Tero.
 
Pälkäneen lukio
Rämö Pinja, Salminen Tuomas ja Österman Rasmus.
 
Otavan opisto, Mikkeli, nettilukion aikuislinja
Jokinen Laura ja Leander Niina.
 
Voionmaan urheilulukio, Jyväskylä
Husgafvel Erik
 
 
Uutista täydennetty 26.11.2014:
Lisätty Lyseon aikuislinjan ylioppilaita