Kanta-Häme

Tavastian pintakäsittelijöille kunniaa

Ammattiopisto Tavastiasta tuttu Pintakilta sai viikonvaihteessa mainetta ja kunniaa Lahdessa järjestetyssä Autot ja viihde -tapahtumassa.

Pintakilta oli siellä omalla osastollaan mukanaan ensimmäinen oppilasprojektiautonsa eli Corvette, josta Pintakillan tunnusvärit, oranssi ja musta, ovat saaneet syntynsä.

Ammattiopisto Tavastialla projektiautoja on maalattu jo vuodesta 2006.

Tavastialaiset saivat myös kunnian vastaanottaa Yhdysvaltain suurlähettilään palkinnon Ambassador’s Choice Award, joka tuli täytenä yllätyksenä.

Perusteena palkinnolle oli ammattitaidon kouluttaminen nuorille pintakäsittelijöille.

Yhdysvaltain suurlähettiläs Charles C. Adams Jr. luovutti palkinnon tapahtuman päälavalla tähtivieraiden Richard Rawlingsin ja Gene Winfieldin läsnä ollessa. Palkinnon vastaanottivat Pintakillan edustajat Anzelika Muttonen sekä Tero Ronkainen.

Pintakillan osastolla myös arvottiin erikoismaalattu kitara, jossa komeili Richard Rawlingsin muotokuva sekä hänen tv:stä tutun jenkkirautapajansa Gas Monkey Garagen logo.

Kitaran maalasi kynäruiskulla Anzelika Muttonen, joka työskentelee Pintakillassa sekä ohjaajana että opettajana.

Kitara-arvonnan voitti lahtelainen Antti Törö. Hän sai uuden customoidun sekä Rawlingsin nimikirjoituksella varustetun kitaran omakseen.

 

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic