fbpx
Kanta-Häme

Tekninen johtaja valitaan ensi viikolla

Hattulan teknisen johtajan virka aiotaan saada täytettyä vielä tämän vuoden puolella. Asia tulee käsittelyyn ensi keskiviikkona tämän vuoden viimeisessä kunnanvaltuuston kokouksessa.

Muun muassa tämän vuoksi kunnanhallitus pitää ylimääräisen kokouksen huomenna perjantaina. Kokouksessa on esillä teknisen johtajan valinta ja lisäksi ensi vuoden talousarvioon sisältyvä henkilöstöpaketti.

Teknisen johtajan virkaan on ollut esillä kaksi loppusuoran ehdokasta, eli soveltuvuusarviointiin kutsutut Juha Prittinen ja Ismo Holstila.

Prittinen työskentelee Hattulassa tällä hetkellä vt. teknisenä johtajana, ja on aiemmin hoitanut suunnilleen vastaavaa tehtävää Janakkalassa. Ismo Holstila taas on Janakkalan kunnan yleiskaavasuunnittelija.

Tarkoitus on, että kunnanhallitus tekee valtuustolle ehdotuksen virkaan valittavasta henkilöstä.

Hattulan ensi vuoden budjettiin sisältyy lukuisia virkojen ja toimien lakkautuksia sekä uusien perustamisia. Lakkautettavia tehtäviä on kaikkiaan kuusi ja uusia 12.

Lakkautettavien listalla ovat kehittämispäällikön, hallintosihteerin, vastaavan pajaohjaajan, koti- ja asumispalvelujen johtajan sekä ruokapalvelupäällikön ja siivoustyönjohtajan virat ja toimet.

Vastaavasti tarkoitus on perustaa hallintopäällikön, viestintäkoordinaattorin, työllisyyskoordinaattorin ja tukipalvelupäällikön virat ja toimet. Lisäksi perustetaan muun muassa kaksi erityisluokanopettajan virkaa. HÄSA

Menot