Kanta-Häme

Terveystalon palvelut samaan osoitteeseen

Terveystalo Hämeenlinnan laajennus valmistuu vuodenvaihteeseen mennessä. Uusien tilojen myötä lääkärikeskuksen palvelutarjonta ja aukioloajat laajenevat.

Hammaslääkäripalvelut muuttavat saman katon alle heti vuodenvaihteen jälkeen. Jatkossa kaikki terveyspalvelut saa yhdestä osoitteesta Sibeliuksenkadun ja Hallituskadun kulmasta.

Laajennuksen myötä Terveystalo Hämeenlinnan palvelutarjonta laajenee ja erikoislääkäreiden yhteistyö tiivistyy.

– Suun terveys on keskeinen osa ihmisen yleisterveyttä ja lääkärimme tekevät tiivistä yhteistyötä. Esimerkiksi korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit tapaavat vastaanotoillaan usein potilaita, joille suun terveys on erityisen tärkeää. Toisaalta hammaslääkäri saattaa havaita suussa viitteitä sairaudesta jo ennen kuin se oireilee muualla kehossa ja voi ohjata asiakkaan tarkempiin tutkimuksiin lääkärin vastaanotolle, yksikönjohtaja Riitta Lassila kuvailee.

– Laajennuksen myötä voimme lisätä nykyisten lääkäreidemme vastaanottoaikoja. Lisäksi laajennamme aukioloaikoja ja keväämmällä olemme auki todennäköisesti myös lauantaisin.

– Uutena palveluna aloitamme sairaanhoitajan päivystysvastaanoton, joka palvelee nopeaa hoitoa ja arviota vaativissa tilanteissa myös ilman ajanvarausta, Riitta Lassila kertoo.

Terveystalo Hämeenlinna on osa Terveystalon valtakunnallista, lääkärikeskusverkostoa, joka käsittää lähes 170 lääkärikeskusta ja 17 sairaalayksikköä. Muut lähimmät Terveystalot sijaitsevat Riihimäellä, Valkeakoskella, Forssassa ja Lahdessa.

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic