Kanta-Häme

Timo Koskinen palaa vasemmistoliiton riveihin

Hattulalainen konkaripoliitikko, puutarhuri Timo Koskinen palaa vasemmistoliiton riveihin. Hän on puolueen ehdokkaana kevään kuntavaaleissa.

Hattulan vasemmistoliiton hallitus on nimennyt kaksi uutta ehdokasta kuntavaaleihin, Koskisen, 58, lisäksi toinen uusi ehdokas on opettaja Tuomas Nieminen, 33.

Jo aiemmin puolue nimesi neljä ehdokasta, jotka ovat Arja Hurme, 60, Kauko Hänninen, 71, Jaana Jokinen, 36, ja Kimmo Kautio, 34.

Hattulan vasemmistoliitolla ei ole kuluvalla kaudella yhtään edustajaa valtuustossa, sillä viime vaaleissa puolue menetti ainoan paikkansa.

Vasemmistoliiton hallitus ja ehdokkaat Hattulassa ovat linjanneet, että kunnan jäljellä olevat kyläkoulut eli Lepaa, Nihattula ja Pekola tulee säilyttää tulevalla valtuustokaudella. Puolueen mukaan perusopetuksesta ei voi Hattulassa enää säästää.

Timo Koskinen oli Vasemmistoliiton edustajana Hattulan valtuustossa kaksi kautta 1990-luvulla, mutta sen jälkeen hän siirtyi keskustan riveihin, ja oli sekä valtuutettuna että varavaltuutettuna. Viime vaaleissa syksyllä 2012 hän oli vihreiden ehdokkaana, mutta ei päässyt valtuustoon. HÄSA

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic