Kanta-Häme

Tokmanni avaa tiistaina Launosissa – Myymälässä on outlet ja lähiruoka-alue

54-tien varrella sijaitsevassa myymälässä on lähiruoka-alue ja outlet.
Yllätysämpärit ovat Tokmannin myymälöiden avajaisvetonaula. Kuva on Hämeensaaren myymälän avajaisista. Kuva: Markku Tanni
Yllätysämpärit ovat Tokmannin myymälöiden avajaisvetonaula. Kuva on Hämeensaaren myymälän avajaisista. Kuva: Markku Tanni

Tokmanni avaa uuden myymälän Lopen Launosiin tiistaina aamukahdeksalta.

Avajaisia juhlitaan tarjouksin, ja jaossa on tuhat yllätysämpäriä. Lopen kunnan tervehdyksen tilaisuuteen tuo kunnanjohtaja Mikko Salmela.

Myymälässä on Tokmannille ominaisen tuotevalikoiman lisäksi outlet ja shop-in-shop-tyylinen lähiruuan myyntialue.

Lähiruokapuoti Lopen Pehtoori -nimisellä myyntialueella on tarjolla paikallisten ja lähiseudun tuottajien tuotteita ja erillisessä puutarhamyymälässä piha- ja puutarhatuotteita, kuten työkaluja, kasveja ja nestekaasua. Myymälän yhteydessä on lisäksi outlet, jossa myydään Tokmannin myymälöistä tuttuja tuotteita alennuksella.

Uusi myymälä sijaitsee 54-tien varrallea Lopen ja Riihimäen puolivälissä.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme laajentaa myymäläverkostoamme Lopen Launosiin juuri juhannuksen alla. Kattavan tuotevalikoiman myymälämme ja poikkeuksellisen halpoja löytöjä tarjoava outlet-myymälämme palvelevat erittäin hyvin alueen vakituisia ja vapaa-ajan asukkaita sekä muita vilkkaalla 54-tiellä liikkuvia. Asiakkaiden toiveesta myymälässämme on tarjolla runsaasti myös paikallisten ja lähiseudun tuottajien tuotteita, Tokmannin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski toteaa.

Outlet mukaan lukien myymälässä on myyntipinta-alaa noin 2500 neliömetriä. Kauppaketju kertoo panostaneensa kulkureittien avaruuteen, opasteisiin ja tuotealueiden muodostamiin selkeisiin kokonaisuuksiin. Valaistuksessa hyödynnetään energiatehokasta led-tekniikkaa.

Myymälässä on pienelektroniikkaromun kierrätyspiste, palautusautomaatti pulloille ja tölkeille, Veikkauksen pelipalvelut sekä Postin Smartpost-pakettiautomaatti.

Tokmannin verkkokaupassa tehdyt tilaukset voi noutaa myymälästä.

Tokmannin tavoitteena on kasvattaa myymäläverkostonsa yli 200 myymälään ja lisätä vuosittain uuden myyntipinta-alan määrää nettomääräisesti laskien noin 12 000 neliömetrillä. Se tarkoittaa noin viittä uutta tai uudelleensijoitettua myymälää.

Lopen myymäläavajaisten myötä Tokmannilla on 189 myymälää Suomessa.

Lopen myymälässä työskentelee noin 13 henkilöä. Myymäläpäällikkönä toimii Tero Vilppola. HäSa

Päivän lehti

29.2.2020