Kanta-Häme

Tommi Stenberg on HK:n uusi pääluottamusmies

HKScanin Forssan tuotantolaitoksen työntekijöiden uusi pääluottamusmies, jokioislainen lihanleikkaaja Tommi Stenberg aloitti tehtävässään vuoden alussa.

Hän voitti järjestetyssä jäsenäänestyksessä vastaehdokkaana olleen teurastaja Janne Niemisen (vas.), joka oli aikaisemmin ollut pääluottamusmiehenä.

Stenberg on ollut aikaisemmin varapääluottamusmiehenä ja lupautui jäsenäänestykseen työkavereiden pyytäessä.

– Olen poliittisesti sitoutumaton enkä aio uuden luottamustoimen myötä sitoutua yhtään enempää, Stenberg sanoo.

Stenberg on ollut töissä HKScanilla lihanleikkaajana vuodesta 2004. Sitä ennen hän oli viitisen vuotta lihanleikkaajana Atrialla Kuopiossa, mutta palasi mielellään töihin Forssaan. Stenberg on syntynyt Jokioisilla.

Hän arvioi itseään kärsivälliseksi, tunnolliseksi ja suoraselkäiseksi tyypiksi.

– On paljon mukavampi olla työpaikassa, jossa asiat ovat kunnossa ja keskusteluvälit hyvät, kuin talossa, jossa asioita hoidetaan epämääräisemmin, Stenberg kehuu HKScanin Forssan tuotantolaitoksen ilmapiiriä paremmaksi kuin aikaisemmin. Forssassa työskentelee toimihenkilöineen noin 470 hkscanilaista.

36-vuotias Stenberg on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Vastapainoa lihanleikkaajan raskaalle työlle Stenberg hakee liikunnasta.

– Lihanleikkaajan homma on sen verran rankkaa, että kunnosta on pidettävä huolta. Juoksen mielelläni 10 kilometrin lenkkejä. Maastojuoksu on mieluisinta. Mitä jyrkempi mäki, sen parempi. Nyt on täytynyt harjoitella kuntosalilla, Stenberg viittaa ankean liukkaisiin ulkoilusäihin. (HäSa)