Kanta-Häme Hämeenlinna

Trillissä ei tunneta titteleitä – Uusi viestintä- ja markkinointitoimisto syntyi yhteistyöstä

Yhteistyö synnytti uuden viestintä- ja markkinointitoimiston.
Trillimestarit Jenni Manninen, Piia Laitila ja Riikka Salminen. perustivat yhteisen yrityksen Trilli oy:n. Kuva: Nealeksandra Photography

Hämeenlinnassa on aloittanut uusi viestintä- ja markkinointipalveluja tarjoava toimisto nimeltä Trilli oy.

Yrityksen takana on kolmikko, joka on tehnyt yhteistyötä keskenään erilaisissa projekteissa jo vuosia.

Trillin perustajat Piia Laitila, Jenni Manninen ja Riikka Salminen ovat löytäneet toisensa yhdessä tekemisen kautta. Erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin toimeksiantoihin tarvitaan niin visuaalisia kuin tekstillisiäkin elementtejä.

– Olemme toimineet samassa tilassa Hämeenlinnan keskustassa nyt reilun vuoden, ja huomasimme heti yhteistyön edut ja lisäarvon, jota voimme nyt tarjota asiakkaillemme yhtenä yrityksenä, kertoo visuaalisesta suunnittelusta vastaava graafikko Piia Laitila yhtiön tiedotteessa.

– Meillä on samanlaiset toimintatavat ja yhdessä tarjoamamme osaaminen on aika lyömätön paketti, hän jatkaa.

Titteleitä ei yrityksessä tunneta ja muutenkin meno on hyvin yrittäjämäistä. Trilliläiset kutsuvat itseään trillimestareiksi ja kaikilla on oma osaamisalueensa, josta jokainen vastaa samalla tavalla kuin tähänkin asti yksinyrittäjänä toimiessaan.

Trillin tekstien sisällöntuotannosta vastaa Jenni Manninen, jolla on pitkä kokemus niin journalistisesta työstä kuin markkinoinnin sisällöntuotannostakin. Riikka Salminen puolestaan on näyttöjen sisällöntuotannon erikoisosaaja.

Jutun kuvatekstiä muokattu 22.1.2019 kello 22.06