Kanta-Häme

Tuhdit promillet kakkostiellä

Tammela. Poliisipartio sai lauantai-iltana hätäkeskukselta ilmoituksen epävarmasti liikkuvasta henkilöautosta kakkostiellä Tammelassa. Poliisi tavoitti kyseisen henkilöauton Valtaimenkujan ja kakkostien risteyksestä. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukeman 4,15 promillea. 1960-luvulla syntynyt mieskuljettaja käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeenlinnassa Viipurintiellä lauantai-iltana pysäytetyn henkilöauton kuljettaja puhalsi nollat, mutta huumausaineen pikatesti osoitti kuljettajan mahdollisesti käyttäneen amfetamiinia.

1980-luvulla syntynyt mieskuljettaja käytettiin verikokeessa asian selvittämiseksi. Mies oli aiemmin määrätty väliaikaiseen ajokieltoon ja hän jäi nyt 17. kerran kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Myös Jyrätiellä Hämeenlinnassa pysäytetyn henkilöauton kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. 1980-luvulla syntynyt mieskuljettaja käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö oli Hämeen poliisilla varsin työntäyteinen. Tehtäviä kirjattiin kaikkiaan 173 kappaletta koko alueelta. Rattijuoppoja tavattiin useita, lisäksi pahoinpitelyistä kirjattiin muutama rikosilmoitus. Päihtyneitä tai muuten häiriöitä aiheuttavia henkilöitä tuotiin poliisin suojiin kaikkiaan 16. HÄSA

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic