Kanta-Häme

Tuplamäärä näytteilleasettajia Kiipulan Elojuhlissa

Kiipulan Elojuhlilla on yli 40 näytteilleasettajaa, eli kaksinkertainen määrä viimevuotiseen verrattuna. Kuva: Tapio Aulu
Kiipulan Elojuhlilla on yli 40 näytteilleasettajaa, eli kaksinkertainen määrä viimevuotiseen verrattuna. Kuva: Tapio Aulu

Kiipulan Elojuhlat valloittaa Kiipulan puiston perjantai-iltana 30. elokuuta.

Toista kertaa järjestettävä loppukesän juhla on tänä vuonna tuplannut näytteilleasettajien määrän. Kiipulan puistoon kokoontuu yli 40 lähialueen yrittäjää ja yhdistystä leppoisaan markkinameininkiin.

Tarjolla on monenlaisia tuotteita, palveluita sekä ruokaa ja juomaa. Elojuhlat alkaa kello 16, ja ilta päättyy näyttävään ilotulitukseen kello 22.

Elojuhlien aikaan yleisö voi tutustua myös Kiipulan monipuoliseen palvelutarjontaan.

Erkin avomaakierroksilla kuulee yleisesittelyn viljelystä ja siitä, mitä avomaalla tuotetaan. Esittelyssä kerrotaan muun muassa ruusu- ja salkopapujen kasvatuksesta ja vastaillaan yleisön kysymyksiin. Avomaakierrokset järjestetään kello 16.30 sekä 17.30.

Kiipulassa voi illan mittaan ihastella myös lampaita ja kaneja.

J-P Pirisen Taikashow puolestaan ihmetyttää lapsia ja aikuisia kello 16.30 ja 19.30. Esitysten välissä taikuri tekee lapsille ilmapallohahmoja. Lapsille on luvassa lisäksi pomppulinna sekä kepparirata. Sisätiloista löytyy puolestaan piirtely- ja väritysnurkka.

Illan vauhdikkaammasta annista vastaa Suviaitan aittatanssit. Juhlakansaa tanssittava Patajätkä esiintyy kello 18.30, ja illan kruunaa suurta suosiota nauttiva bilebändi Käsityöläiset kello 21.

Miinantori ja Guest House ovat avoinna ja anniskelevat koko tapahtuman ajan. Myös Suviaitan edustalla on anniskeluteltta.

Asiasanat