Kanta-Häme Janakkala

Turengin pendelöijät voivat nyt vuokrata autolleen lämmitystolpan - Tolpasta tulee virtaa, kun ulkolämpötila on alle viisi astetta

Rautatieaseman läheltä löytyy kymmenen lämmityspistettä ja neljä sähköautonlatauspistettä.
Pendelöijillä on nyt mahdollisuus vuokrata lämmitystolppa autolleen Turengin Kauppakujan parkkipaikalta. Arkistokuva. Kuva: Markku Tanni
Pendelöijillä on nyt mahdollisuus vuokrata lämmitystolppa autolleen Turengin Kauppakujan parkkipaikalta. Arkistokuva. Kuva: Markku Tanni

Turengin liityntäparkin lämmityspaikat ovat nyt varattavissa.

Kauppakujan parkkialueelta, rautatieaseman läheisyydestä löytyy nyt yhteensä kymmenen auton lämmitystolppaa junalla liikkuvien käyttöön.

Lisäksi parkkipaikalla on neljä vapaasti käytettävissä olevaa sähköauton latauspistettä.

 

Autojen lämmityspaikat vuokrataan ajalle 1.11.-30.4. ja paikkojen avaimet on ohjelmoitu toimimaan vain tällä ajanjaksolla.

Minimivuokra-aika on kolme kuukautta ja kuukausimaksu 25 euroa plus 0,25 euroa per kilowattitunti. Avaimen panttimaksu on 25 euroa.

Sopimuskauden loppulaskussa huomioidaan paikan sähkön kulutus sähkömittarin lukeman perusteella.

Auton lämmitysaika on 1 – 3 tuntia riippuen ulkolämpötilasta. Lämmityspisteeseen ei tule virtaa, mikäli ulkolämpötila on yli 5 astetta.

Janakkalan kunta voi ohjelmoida avaimen pois käytöstä maksamattoman laskun tai mahdollisen väärinkäytön takia.

Sopimukset ja avainten luovutukset tehdään kunnan tila- ja aluepalveluiden toimistolla (Taimistotie 4). Avainten luovuttamisesta on sovittava etukäteen kiinteistösihteeri Seija Salosen kanssa. HÄSA.

 

Päivän lehti

19.1.2020