Kanta-Häme

Tutut nimet tarjolla Hämeenlinnan toimialajohtajiksi

Johtoporras hakee töitä Hämeenlinnassa. Hallinnon uudistaminen merkitsee tilaus- ja tuotanto-organisaatioiden yhdistämistä. Johtoon tulevat toimialajohtajat.

Toimialoja on kolme: sivistys ja hyvinvointi, sosiaali- ja terveys sekä kaupunkirakenne. Niiden johtoon oli mahdollista ilmoittautua kaupungin sisäisessä haussa.

Sivistys- ja hyvinvointitoimialan johtajaksi havittelee neljä kandidaattia. He ovat nykyinen tilaajapäällikkö Antti Karrimaa, palvelujohtaja Mika Mäkelä, palvelutuotantojohtaja Päivi Raukko ja tilaajajohtaja Markku Rimpelä.

Sosiaali- ja terveystoimialan johtoon tavoittelee viisi henkilöä: vs. tilaajajohtaja Eija Leppänen, tilaajajohtaja, tällä hetkellä Oman Hämeen projektipäällikkönä toimiva Jukka Lindberg, palvelupäällikkö Anne Murtonen, tilaajapäällikkö Jari Pekuri sekä terveysjohtaja Veli-Pekka Rautava.

Kaupunkirakenteen toimialajohtajan paikka kiinnostaa niin ikään viittä hakijaa.

Kiinnostuksensa ovat ilmoittaneet tilaajapäällikkö Eija-Liisa Dahlberg, vs. tilaajajohtaja Juha A. Lahti, kehitysjohtaja Tarja Majuri, Linnan Infran toimitusjohtaja Kari Muhonen ja tilaajajohtaja Päivi Saloranta.

Ilmoittautuneet haastatellaan tämän kuun loppuun mennessä.

Haastattelijoina ovat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio, kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo ja sihteerinä henkilöstöjohtaja Anne Iijalainen.

Tavoitteena on, että valinnat tehdään kaupunginhallituksen kokouksessa 10. lokakuuta. HÄSA