fbpx
Kanta-Häme

Tuuloksen ja Hämeenlinnan seudun 4H:t yhdistyvät

Tuuloksen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuija Ruokolahti kertoo, että yhdistymisellä turvataan 4H-toiminnan jatkuminen tiukassa taloudellisessa tilanteessa.

Tuuloksen 4H-yhdistys puretaan 1.n syyskuuta, ja kaikki toiminnat yhdistetään Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistykseen. Molempien 4H-yhdistysten toiminta jatkuu syksyllä entiseen tapaan sekä Tuuloksessa että muualla Hämeenlinnan seudulla. Harrastekerhojen ja nuorisotilojen toimintakausi käynnistyy syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Yhdistymisen myötä saadaan aktiivinen 4H-toiminta Tuuloksessa ja lähiseudulla turvattua vaativassa taloustilanteessa, toteaa Tuuloksen 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuija Ruokolahti tiedotteessa.

Kahden energisen 4H-yhdistyksen osaamisen ja aktiivisten toimintojen yhdistäminen tuo koko alueelle uusia mahdollisuuksia lapsi- ja nuorisotoiminnan kehittämiseen.

Tuuloksen 4H-kotityöpalvelu jatkuu samojen tekijöiden voimin ja samaan tapaan kuin ennen yhdistymistä. Yhteenliittyminen ei aiheuta asiakkaille minkäänlaisia toimenpiteitä.

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistyksen organisaatioon yhdistyminen tuo uudistuksia. Kehityspäällikkö Heidi Siivonen luotsaa jatkossa nuorten työpajatoimintaa sekä kierrätysasemien toimintaa. Lapsi- ja nuorisotyön päällikkö Päivi Poikselkä vastaa ryhmätoimintojen koordinoinnista. Tuija Ruokolahti toimii hallintopäällikkönä vastaten muun muassa hankkeista ja laskutuksesta. HÄSA

Menot