Kanta-Häme

Tuulosessa avataan Wersal-huonekalujen myymälä

Hämeenlinnassa Kauppakeskus Tuulosessa avataan sunnuntaina Impero Design –huonekalumyymälä. Impero edustaa puolalaisia Wersal-merkkisiä (Versailles) huonekaluja.

– Ihmiset etsivät erilaisia tuotteita ja malleja. Suomessa on kuitenkin myynnissä hyvin samantyyppisiä tuotteita. Wersalin tuotteet erottuvat muodoltaan, Imperon yrittäjä Murat Alkis sanoo.

Murat Alkis on kansallisuudeltaan turkkilainen. Hän on asunut 15 vuotta Suomessa.

Imperon myymälän pinta-ala on sata neliötä. Wersalin valikoima on niin laaja, että vain osa tuotteista mahtuu myymälään. Murat Alkis aikoo myöhemmin laajentaa myymälänsä valikoimaa myös muiden valmistajien merkkeihin.

– Ainakin asiakkaat pystyvät näkemään tuotteiden laadun eikä heidän tarvitse tilata huonekaluja vain kuvien perusteella.

Impero kuljettaa ja kokoaa huonekalut ilman maksua Hämeenlinnan seudulle aina 50 kilometrin päähän. Kuljetuksesta ja kokoamisesta vastaa kumppaniyritys.

Murat Alkis ei ole aikaisemmin toiminut yrittäjänä vaan ollut palkkatyössä. Hän oli itse kiinnostunut sisustuksesta, mutta sai ajatuksen huonekalumyymälästä ystävältään.

– Yrityksen perustaminen ei ollutkaan helppo juttu. Se on juoksuttanut minua paljon. Myymälään avaamiseen on liittynyt paljon pieniä asioita, joita en voinut edes kuvitella.

Aikaa kului paitsi edustuksesta sopimiseen niin myös yrityksen rekisteröintiin, nettisivujen tekemiseen (http://www.imperodesign.fi/) ja maksuliikenteen järjestämiseen. (HäSa)

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic