Kanta-Häme

Urban Office avautuu

Varavaltuutettu Rami Aaltonen (kok.) ja useat muut valtuutetut allekirjoittivat viime vuoden lopulla aloitteen kaupunkitoimiston perustamisesta. Urban Office -tilat avautuvat Kastellissa ja Innoparkissa ensi viikolla.
 
Kaupunkitoimiston on tarkoitus tarjota muun muassa mikroyrittäjille, freelancereille ja opiskelijoille työpöytä lyhytaikaiseen työskentelyyn. Tilat pitävät sisällään kaksi työskentelypistettä ja kokoustilat. Toimisto palvelee kaupunkilaisia ja myös täällä vierailevia.
 
– Urban Office on kaupungin tarjoama ilmainen palvelu, Kastellin asiakaspalvelupäällikkö Outi Katajarinne kertoo.
 
– Toimistoissa ei ole laitteita, joten oma kannettava pitää ottaa mukaan. Työpisteisiin voi tulla milloin vain ne ovat vapaana, mutta kokoustiloihin tarvitaan ajanvaraus.
 
Kokoustiloista löytyy esitystekniikkaa ja fläppitaulu. Kastellissa palaveritilaa on 15 hengelle ja 5 mahtuu kokoustamaan Innoparkissa.
 
Vielä hiljaista
Yleisö pääsee tutustumaan uusiin palveluihin ensi viikon maanantaina, jolloin Kastellissa ja Innoparkissa tarjotaan myös kahvia ja pullaa. Kastellissa toimisto avautuu poliisilta vapautuneissa tiloissa.
 
– Toimistoa kohtaan oli suurta kiinnostusta siihen aikaan, kun valtuustoaloite julkistettiin, mutta nyt on ollut hiljaisempaa, Katajarinne sanoo.
 
– Uskon, että kun syksy pyörähtää kunnolla käyntiin, tiloille löytyy varmasti käyttäjiä.
Kaupunkitoimistoja löytyy tällä hetkellä Hämeenlinnan lisäksi Helsingin, Espoon ja Kouvolan kaupunginkirjastoista.
 
Urban Office -esittely ma 2.9. klo 10-14 Kastellissa ja Innoparkissa (Vankanlähde 7).

Päivän lehti

1.6.2020