Kanta-Häme

Uuden Hämeenlinnan johto-organisaatio täydentyy vähitellen

Uuden Hämeenlinnan johto-organisaatio täydentyy vähitellen.

Taannoin nimitetyt toimialajohtajat ovat esittäneet oman toimialansa tulosalueille johtajia, joita kaupunginjohtaja Timo Kenakkala on nimittänyt uusiin virkoihinsa.

Osa tulosaluejohtajista jää kuitenkin toistaiseksi täyttämättä.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja Päivi Raukko on nimennyt Mika Mäkelän opetus- nuoriso- ja lastenkulttuuripalveluiden tulosalueen johtoon.

Sen sijaan varhaiskasvatuspalveluiden sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tulosaluejohtajat jäivät vielä nimeämättä.

– Aion esittää, että kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluita vedettäisiin verkostojohtamisen keinoin. Tuolloin tulosaluejohtajan virkaa ei tarvittaisi. Aion ottaa itse vastuuta siellä.

Joitakin tulosaluejohtajia haetaan vielä isommasta joukosta kuin aikaisemmin.

– Yt-menettely jatkuu maaliskuulle saakka.

Vs. sote-toimialajohtaja Eija Leppäsen alaisuuteen tulevat terveyspalveluiden tulosaluejohtajaksi Veli-Pekka Rautava, ikäihmisten tulosalueelle

Satu Ala-Kokko, asiakasohjaukseen sekä palveluiden hankintaan Leena Harjula.

Perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosaluejohtajan tehtävää ei täytetä tässä vaiheessa. 

Kaupunkirakennejohtaja Tarja Majurin alaisuudessa viranomaispalveluista vastaa tulosaluejohtaja Juha A. Lahti sekä rakentamisesta ja kunnossapidosta tulosaluejohtaja Kari Muhonen.

Suunnittelun tulosaluejohtaja jää täyttämättä tässä vaiheessa.

Hämeenlinna siirtyy uudenlaiseen organisaation kuntavaalien jälkeen kesäkuun 2017 alusta.

Tuolloin organisaatiota virtaviivaistetaan mm. luopumalla tilaaja-tuottajamallista. Kaupungin korkeimmat virat on jo jaettu, mutta varsinkin hallinnon tehtävissä on odotettavissa muutoksia maaliskuuhun saakka. HÄSA

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic