Kanta-Häme

Uusi kierros toi 15 hakijaa

Hattulan talous- ja henkilöstöjohtajan viran jatkettu hakuaika toi 15 uutta hakijaa. Ensimmäisellä kierroksella hakijoita kertyi jo 16, ja he ovat automaattisesti mukana myös jatketussa haussa, eli uusi johtaja valitaan isohkosta joukosta.

Hakuaika päättyi ensimmäisen kerran kesäkuun alkupuolella, ja sitä päätettiin ensin jatkaa elokuun loppuun ja sitten vielä muutamalla päivällä syyskuun 4. päivään saakka.

Uutena hakijana mukana on muun muassa Riihimäen kaupungin hallintopäällikkö Kati Yrttiaho, joka haki aikoinaan myös Hattulan talousjohtajan virkaa. Tämä virka lakkautettiin keväällä, ja sen tilalle on perustettu nyt täytettävä talous- ja henkilöstöjohtajan virka.

Uudella kierroksella mukana on myös Hattulan kunnan palveluksessa oleva controller Leena Rantanen.

Uudessa haussa virkaa hakeneet: hallintotieteiden maisteri Elina Hyrsylä Hämeenlinnasta, Auramarine Oy:n johtaja Jyri Inki Turusta, Hämeenkyrön henkilöstöpäällikkö Erkki Jortikka, Karkkilan kaupungin vt. hallinto- ja talousjohtaja Annu Kalliaisenaho, Mäntsälän rakennustarkastaja Nina Kivi Hämeenlinnasta, Carean osastonhoitaja Sari Kukkeenmäki Lahdesta, ulkoasiainministeriössä työskentelevä hallintotieteiden maisteri Taavi Leinikka Hämeenlinnasta, Instrum Justitian ryhmäesimies Laura Parviainen Tampereelta, SE Mäkinen Logistics Oy:n talous- ja hallintojohtaja Anne Pursiainen Hyvinkäältä, Hattulan kunnan controller Leena Rantanen, tradenomi (AMK) Riitta Riikonen Valkkisista, Etevan controller Mirja Sundelin-Nalli Järvelästä, hallintotieteiden maisteri Ari Tanskanen Lapinlahdelta, Finnairilla työskentelevä kauppatieteiden maisteri Mikko Tuomainen Hämeenlinnasta ja Riihimäen kaupungin hallintopäällikkö Kati Yrttiaho.

Ensimmäisellä kierroksella virkaa haki muun muassa Janakkalassa vs. talousjohtajana työskennellyt Katja Pesonen, joka valittiin juuri Janakkalan vt. kunnanjohtajaksi. Hakijoiden joukossa on myös Hämeenlinnan terveyspalveluiden palvelukoordinaattori Mariikka Myllyniemi.

Talous- ja henkilöstöjohtajan virka piti alunperin täyttää joulukuun alusta alkaen, mutta myös tätä rajaa on myöhennetty. Nyt virka on tarkoitus täyttää ensi helmikuun alusta alkaen. (HäSa)

Päivän lehti

18.1.2020