Kanta-Häme

Uusi teatteriravintola Riihimäelle

Vappuna avataan uusi teatteriravintola Koomikko Riihimäellä. Janne Katajan Hihhihhii-tuotanto pyörittää Koomikkoa yhteistyössä Seurahuoneen ravintoloitsijoiden kanssa.

– Tiloja remontoidaan parhaillaan. Tarkoitus on mennä teatteri edellä, että tämä olisi nimenomaan teatteriravintola eikä ravintolateatteria, Janne Kataja sanoo.

Entisen The Bar -ravintolan tiloihin rakennetaan muun muassa lavatekniikkaa niin, että siellä pystyy esittämään teatteriravintolaan sopivaa viihteellistä ohjelmistoa.

Kataja lupaa, että Koomikossa nähdään Suomen eturivin koomikoiden esityksiä viikoittain.

Kevään esiintyjälistalla ovat muun muassa Susanna Haaviston ja Jaana Saarisen sketsi- ja musiikkiteatteriesitys Tää on niin tätä!, Riitta Havukaisen ja Eija Vilpaksen Hansun ja Pirren Fakta homma sekä Ulla Tapanaisen Lava-ammuntaa III.

Stand up -komiikkaa esittävät muun muassa Jacke Björklund sekä JP Pirinen. Myös riihimäkeläislähtöinen improvisaatioteatteri VSOP tarjoaa viihdettään kahdessa illassa.

Teatteriravintola avaa ovensa vappupäivänä vappulounaiden sekä Erja Hirviniemen esittämien työväenlaulujen voimalla. Ravintola sijaitsee Riihimäen Seurahuoneen talossa osoitteessa Hämeenkatu 29. (HäSa)

Päivän lehti

23.9.2020

Fingerpori

comic