Kanta-Häme

Uusyrityskeskus sai uuden johtajan elinkeinoyhtiöstä

Marko Ahtiainen aloittaa marraskuussa työt Hämeen uusyrityskeskuksessa. Kuva: Muu
Marko Ahtiainen aloittaa marraskuussa työt Hämeen uusyrityskeskuksessa. Kuva: Muu

Hämeen uusyrityskeskuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Marko Ahtiainen. Ahtiainen siirtyy uusyrityskeskukseen Hämeenlinnan elinkeinoyhtiöstä Linnan Kehityksestä.

Ahtiainen on Linnan Kehityksen yritys- ja yhteysmanageri. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Hämeenlinnan kaupungin, Suomen Urheiluliiton ja puolustusvoimien palveluksessa sekä yrittäjänä.

Uusyrityskeskuksen nykyinen toimitusjohtaja Olli Kari jää eläkkeelle. Kari on toiminut keskuksen toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien vuodesta 1998.

Yhdistysmuotoiseen uusyrityskeskukseen on keskitetty Hämeenlinnan seudun aloittavien yritysten neuvonta. Jäseninä on kuntia, yrityksiä ja järjestöjä.

– Hämeen uusyrityskeskus vastaa osaltaan toiminta-alueensa elinvoimasta. Se on osoittanut yli 20 toimintavuotensa aikana olevansa erinomainen yrittäjiksi aikovien neuvonta- ja palvelujärjestö, Ahtiainen sanoo.

Uusyrityskeskuksen toimitusjohtajan tehtävää haki 65 henkilöä. Uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtajan Kari Suokkaan mielestä hakijoiden suuri määrä kuvaa uusyrityskeskuksen kiinnostavuutta ja toiminnan merkittävyyttä. HÄSA

Päivän lehti

18.1.2020