Kanta-Häme

Vain elämää -tähtiä Verkatehtaan lavalle

Mikael Gabriel suuntaa alkuvuodesta uransa ensimmäiselle kiertueelle. Joensuu-areenalta 14. tammikuuta käynnistyvä laajamittainen Himmee-kiertue vie Gabrielin isoille areenoille ja konserttipaikoille läpi koko Suomen. Hämeenlinnan Verkatehtaalla hänet nähdään 11. helmikuuta. Kiertueen lipunmyynti käynnistyi eilen.

– Mä oon ihan himmeen fiiliksissä, kun pääsen vetämään ensimmäisen kunnollisen kiertueeni. Toivon, että paikalle tulee ihmisiä laidasta laitaan ja lapsesta mummoon. Show on tehty kaikille, kuvailee Mikael Gabriel. 

Kiertueella mukana kulkee Mikael Gabrielin bändi, ja toteutus on suunniteltu koko perheelle sopivaksi. Kiertueen järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Rähinä Live. 

Mikael Gabriel on noussut tänä syksynä valtavaan kansansuosioon yhtenä Vain elämää -tv-sarjan puhutuimmista artisteista. 

Kaikki hänen tulkintansa ovat pitäneet paikkaansa Spotify Top-50 -listan kärjessä jo useita viikkoja. Kärjessä ovat keikkuneet Pauhaava sydän, Mun koti ei oo täällä ja Lumi teki enkelin eteiseen. Lisäksi kärkiviisikkoon on mahtunut Lauri Tähkän versio Mikael Gabrielin Kipua-hitistä.  

Tv-sarjan jälkimainingeissa Mikael Gabrielin persoonaan päästään tutustumaan vieläkin syvemmin, kun dokumenttielokuva Mikael Gabrielin elämä saa ensi-iltansa Nelosella marraskuussa. 

Elokuva tulee kanavalta uusintana ensiesityksensä jälkeen vielä loppuvuodesta useita kertoja. 

Myös kehutut roolit Pahan kukat- ja Bodom-elokuvissa ovat vieneet Mikael Gabrielin suosion aivan uudelle tasolle. Kuitenkin jo ennen tätä syksyä Gabrielin musiikki on ehtinyt kerätä miljoonia striimauksia Spotifyssä ja YouTubessa, ja kaksi viimeisintä albumia, Versus (2015) ja Mun maailma (2013), ovat myyneet platinaa. Isoimpiin hitteihin lukeutuvat Älä herätä mua unesta, Kipua, Viimeisen kerran ja Pohjoisen poika. 

Mikko Kuustosen paluu konserttilavoille on otettu riemuiten vastaan. 

Vilkkaana käyneen lipunmyynnin lisäksi miehelle on esitetty lukuisia pyyntöjä tulla myös muualle Suomeen esiintymään. Lisäesiintymisiä onkin saatu nyt järjestettyä, ja keväälle on luvassa jo julkistettujen konserttien lisäksi toinen konserttipäivä Savoy-teatteriin sekä konsertit Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan, Jyväskylään ja Kuopioon. Konsertti Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestetään 11. maaliskuuta.

Lisäkonserttien lipunmyynti käynnistyy perjantaina 28. lokakuuta. 

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic