fbpx
Kanta-Häme

Vanajanlinna laajenee Tahkolle

Vanajanlinna Group laajentaa toimintaansa kylpyläbisnekseen, kun hämeenlinnalaisyritys osti torstaina 50 prosenttia Tahko Spa oy:n ja Tahko Service oy:n osakkeista.

Tahko Spa vastaa Tahkovuorella sijaitsevan kylpylä- ja liikuntakeskuksen toiminnasta ja Tahko Services Tahko Spa Suites -lomahuoneistojen toiminnasta.

– Kaupan myötä saamme kylpyläpalvelut osaksi tarjontaamme ja pääsemme mukaan kehittyville Kuopion seudun ja Tahkovuoren matkailumarkkinoille, sanoo Vanajanlinna Groupin toimitusjohtaja Pekka Vihma.

Kauppahinta ja kaupan ehdot on päätytty pitää osapuolten välisenä tietona. Tahko Spa oy:n perustajaosakas Heikki Vienola jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Hän arvioi Vanajanlinnan kaltaisen brändin saapumisen Tahkolle hyödyntävän koko alueen matkailuyrityksiä.

Vanajanlinna Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo näkee hyvinvointiliiketoiminnan merkittävänä osana yrityskokonaisuuden kasvustrategiassa.

– Tyky-palveluiden kehittäminen on yksi keskeisiä kehityskohteitamme. Tahkon tarjonta antaa hyvän käsityksen siitä laatutasosta, jolla haluamme operoida.

Vanajanlinna Group on viime vuosina laajentanut toimintaansa Hämeenlinnan lisäksi Janakkalaan, Hankoon ja Leville.

Lahden kaupungin kanssa Vanajanlinna on solminut aiesopimuksen Mukkulan matkailupalvelujen tuottamisesta. Pekka Vihman mukaan operaattoritoiminta käynnistyy ensi vuonna. (HäSa)

 

Menot