Kanta-Häme

Vanhojen uimalippujen vaihtoaika päättyy

Hämeenlinnan uimahalli sulkee ovensa kesän huoltotauolle perjantaina 15.6. Uimahallin lipunmyynnissä voi vaihtaa vanhoja pääsylippuvihkoja käynneiksi rannekkeille vielä ensi viikon ajan. Kesätauon jälkeen vanhoja lippuvihkoja ei enää oteta vastaan.  

Uimahallin aukeaminen viivästyi kuutisen viikkoa alkuperäisestä aikataulustaan. Hämeenlinnan liikuntahallit oy tiedottaa, että viime kesän Elomessuilla rannekkeille ladattujen käyttämättömien lipputuotteiden voimassaoloaika on jatkettu aina joulukuun alkuun asti. Normaalisti käyntikerrat ovat voimassa vuoden lataushetkestä.

Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämiä uimarantoja viimeistellään kesäkauteen. Virallinen uimakausi kestää kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun eli 15.6. – 31.8. ja tuona aikana yleisiä uimarantoja tarkastetaan valvontasuunnitelman mukaisesti.

Hämeenlinnassa viranomaisvalvonnassa on 20 uimarannan veden laatu. Lisätietoja yleisistä uimarannoista ja veden laadusta löytyy Hämeenlinnan kaupungin internetsivuilta.

Uimavalvojia on maauimalassa aina sen aukioloaikoina ja Ahveniston uimarannalla (Ahvenistonjärvi) päivittäin klo 10.30-18.00 aina 10.8. asti.

Uimahallin rannassa ja Tervaniemen uimarannalla (Alajärvi) rantavalvojat ovat paikalla heinäkuun ajan arkisin klo 10.30-18.00.

 

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic