Kanta-Häme

Vapaaehtoistyötä Janakkalassa pitkään tehnyt Petri Hakamäki on kärkikahinoissa Vuoden vapaaehtoinen -kilpailussa

Ehdolla olleista 68 henkilöstä jatkaa kisaa kymmenen eniten ääniä saanutta.
Petri Hakamäki on jo kärkikymmenikössä Vuoden vapaaehtoinen -äänestyksessä.

Jännitys kaikkien aikojen viidennessä Vuoden vapaaehtoinen -kilpailussa tiivistyy, kun janakkalalainen Petri Hakamäki nousi äänestyksessä kärkikymmenikköön. Kaikkiaan kisassa on annettu ääniä yli 13 300 ja niistä 561 tuli Hakamäelle.

Seuraavaksi voittaja valitaan kymmenen kärjen joukosta ja palkitaan 1. joulukuuta,

Hakamäki on kaikkien aikojen ensimmäinen kantahämäläinen ehdokas vuoden vapaaehtoiseksi. Kilpailun järjestää kansalaisareena, joka on Suomen ainoa vapaaehtoistoimijoiden edunvalvoja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.

 

Yleisö sai ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa alkusyksystä. Ehdokkaiksi nimettiin 68 omistautunutta vapaaehtoista. Suosikkiaan sai äänestää lokakuun ajan.

Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Hakamäestä tehtiin kilpailuun kaikkiaan kolme ehdotusta. Ehdotuksissa miestä kuvailtiin Duracell-jänikseksi, joka on aina organisoimassa tapahtumia silloin, kun tarvitsee.

Erikseen nostettiin esiin Hakamäen työ lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen edistämiseksi sekä pyyteetön työ kaikkien kuntalaisten hyväksi. Hakamäkeä kiitettiin myös oleskelulupa-asioissa auttamisesta ja adressin tekemisestä. HÄSA