fbpx
Kanta-Häme

Varkaat veivät hiilihapotonta olutta Mierolasta

Mierolan Silta Cafésta varastettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viisi 30 litran vetoista olut- ja long drink-säiliötä. Varkaat veivät myös tyhjiä palautuspulloja. 

Murto tapahtui ennen kello neljää aamuyöllä ja se kesti noin kaksi minuuttia.

Mierolan Silta Cafén Facebookissa jakamasta valvontakameravideosta näkee, että seitsemän miestä lähestyy vähitellen kahvilan varastoa. Kaksi tummiin pukeutunutta miestä mursi varaston lukon pihdeillä. 

Miehet olivat peittäneet kasvonsa. Yhdellä heistä on vihreä takki, jonka selässä on iso numero viisi. Yhdellä selin kääntyneellä henkilöllä on musta takki, jossa lukee Kawasaki. 

Mierolan Silta Cafén yrittäjä Johanna Viitalähde-Ahava kertoo, että kahvilalle on aiemminkin tehty suunnitelmallisesti kiusaa.

– Tämä oli jo kolmas kerta tänä keväänä, mutta tällä kertaa rahallinen menetys oli suurin. Tästä voi koitua haittaa myös muille alueen asukkaille ja yrittäjille. Olen aina halunnut ajatella, että Hattula on turvallinen paikka asua, joten olisi hyvä että tämä saataisi nyt loppumaan, Viitalähde-Ahava sanoo.

Hän arvioi, että säiliöiden arvo oli yli 1 000 euroa. Häntä kummastuttaa säiliöiden vieminen sikäli, että niissä olevat juomat eivät olleet hiiilihapotettuja.

Hämeen poliisilaitos tutkii asiaa varkautena. Rikoksen uskotaan selviävän valvontakameranauhan perusteella.

Katso valvontakameran kuvaa:

 

Artikkelia muokattu 21.52. Miehiä oli seitsemän, ei kuusi.

Menot