Kanta-Häme

Vekka Liikenne räätälöi Hämeenlinna-paketteja

Hämeenlinnan alueen ryhmäpakettien jälleenmyynti on siirtynyt Hämeen Matkailu oy:ltä Vekka Liikenteelle.

– Sopimus allekirjoitettiin viime maanantaina, ja myyntityö lähti heti käyntiin. Meillä on tähän hyvät valmiudet, sanoo Vekka Liikenne oy:n ryhmämyynnistä ja tilausajoista vastaava liikennepäällikkö Veli-Pekka Kulmala.

Vekka Liikenne sai sopimuksen tarjouskierroksen jälkeen.

– Meille oli tärkeää, että Visithameenlinna-brändi säilyy. Ensi viikon tiistaina järjestämme matkanjärjestäjien kanssa tutustumistilaisuuden, Kulmala sanoo.

Ryhmäpakettien jälleenmyynti tukee Kulmalan mukaan Vekka Liikenteen strategiaa, jossa on panostettu tilausliikenteen kasvuun. Paketteja toki myydään myös ryhmille, jotka eivät tarvitse bussipalveluja.

– Myymme perinteisiä paketteja, kuten kartanoretkiä, mutta uusia paketteja on myös tulossa.

Kulmalan avuksi on tulossa osatyöntekijä, jolla on kokemusta ryhmäpakettien kokoamisesta Hämeen Matkailussa sekä yksi harjoittelija.

Sopimuksen siirto tuli ajankohtaiseksi, kun Hämeen Matkailu lopetti matkailupalvelujen välitys- ja myyntitoiminnan. Yhtiö lopettaa toimintansa huhtikuussa ja sen kaksi Innoparkissa toimivaa työntekijää siirtyvät kesällä aloittavaan Hämeenlinnan uuteen elinkeinotoimistoon.

Toimitusjohtaja Kati Tiitolasta tulee elinkeinoyhtiön markkinointi- ja viestintäyksikön vetäjä. Markkinointi- ja myyntiassistentti Katri Laine puolestaan siirtyy elinkeinoyhtiön johtoryhmän assistentiksi. (HäSa)