Kanta-Häme

Vethaus osaksi Univet-ketjua

Univet-ketju tähtää Suomen suurimmaksi pieneläinlääkintään keskittyväksi eläinlääkäriketjuksi. Yrityksen tuoreimmat hankinnat ovat kesäkuussa ostetut Hattulassa toimiva Vethaus oy ja Lahdessa toimiva Lahden eläinlääkäriasema oy, toukokuussa ostetut oululainen Eläinlääkäriasema Otus sekä Vaajakoskella, Keljonkankaalla ja Jämsänkoskella toimiva Eläinklinikka Otso.

Univetilla on 16 toimipistettä eri puolilla Suomea.

– Vuosiliikevaihtomme on noin 18,3 miljoonaa euroa ja tavoitteena on kasvattaa klinikkaverkostoa tasaisesti seitsemän-kahdeksan klinikan vuosivauhtia. Tänä vuonna kasvutavoite tullaan ylittämään, sanoo Univet oy:n toimitusjohtaja Pekka Happonen.

Vethausin pieneläinsairaala Hattulassa palvelee akuuttipotilaita Etelä- ja Keski-Suomen alueella ympäri vuorokauden ilman ajanvarausta myös juhannuksena.

– Kesän riesat kuten punkit ja kyyt, vesileikeistä johtuvat korvatulehdukset ja ihosairaudet sekä lämpöhalvaukset ovat yleisimpiä syitä hankkiutua eläinklinikalle. Perheen ja lemmikkien liikkuessa myös tapaturmien riski kasvaa, kertoo eläinlääkäri Juha Virolainen Hattulan eläinsairaalasta. (HäSa)

 

 

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic