Kanta-Häme

Vielä ehtii osallistua kuvatehtävään! Mikä Hämeenlinnassa kaipaa ehostamista?

Hämeenlinnan kaupungin ilmettä ehostetaan reilulla puolella miljoonalla eurolla kahden seuraavan vuoden aikana. Tarkoituksena olisi saada kaupungin keskusta kauniiksi Sibeliuksen 150. juhlavuotta varten ja samalla lisätä alueen vetovoimaa matkailun näkökulmasta.
 
Hämeen Sanomien lukijat voivat nyt kuvata paikkoja ja kohtia, joiden pitäisi ehdottomasti päästä mukaan kaupungin ehostamislistalle. Julkaisemme osuvimmat otokset lehdessä ja verkkopalvelussa. Samalla tieto rumista ongelmapaikoista välitetään myös kaupungille.
 
Kuvatehtävä on voimassa ensi viikon tiistaihin saakka.
 
Scoopshot-sovellus nyt Windows-puhelimille
 
Voit lähettää kuvan meille Scoopshot-kuvapalvelun kautta. Jos et ole ladannut sovellusta vielä puhelimeesi, se löytyy iPhoneihin App Storesta, Android-laitteisiin Play-kaupasta ja Windows8-puhelimiin Windows Storesta.
 
Esimerkiksi osa Nokian Lumia-malleista on windows8-puhelimia. Scoopshot julkaisi sovelluksen näille laitteille heinä-elokuussa.
 
Scoopshot-palvelu on kuvaajille ilmainen. Hämeen Sanomat maksaa kuvaajille kuvien käyttöoikeuksista. Scoopshot puolestaan hoitaa sopimusasiat ja maksuliikenteen kuvaajan ja Hämeen Sanomien ja välillä. 
 
Hämeen Sanomat aloitti yhteistyön sovelluksen kehittäneen suomalaisen P2S Media Groupin kanssa viime vuonna. (HäSa)
 
Lisätietoa Scoopshotista: www.hameensanomat.fi/scoopshot ja www.scoopshot.fi
 

Päivän lehti

30.5.2020