Kanta-Häme

Voglia siirtyy kolmannelle sukupolvelle – Katriina Virtanen toimitusjohtajaksi

Toimitusjohtajaksi Katriina Virtanen ja hallitukseen uusia jäseniä.
Katriina Virtasen mielestä muotialalla on menossa historian suurin muutos.

Perheyhtiö Voglia siirtyy kolmannelle sukupolvelle, kun Katriina Virtasesta, 28, tukee yhtiön toimitusjohtaja 1. syyskuuta. Hän on tällä hetkellä yhtiön myynti- ja markkinointipäällikkö.

Voglian pääomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Markku Virtanen vetäytyy yhtiön johdosta. Hänen isänsä Pertti Virtanen perusti yritykseen vuonna 1983.

Voglia uudistaa hallitustaan kutsumalla sen puheenjohtajaksi Marina Vahtolan. Vahtola on toiminut toimitusjohtajana Suomen ja Viron Bauhausissa sekä Oral Hammaslääkäreissä.

Hallituksen jäseneksi on valittu myös Jaakko Salminen, joka on Grannenfelt Financen partneri ja rahoituksen neuvonantaja.

Voglialle on rakennettu viime syksystä lähtien uutta strategiaa. Katriina Virtasen mielestä muotialalla on menossa historian suurin muutos. Voglian valikoima uudistetaan ja yhtiön brändistä aiotaan tehdä kansainvälinen. Yritys panostaa vahvasti verkkokauppaan.

Suomessa Voglialle on myönnetty muotialan Kultainen vaatepuu.

Toimitusjohtaja Markku Virtasen mielestä yhtiö on nyt uuden kehitysvaiheen edessä.

– Voglian hallituksen uusien jäsenten kokemus mahdollistaa yhtiön kunnianhimoisen kansainvälistymiseen perustuvan kasvustrategian, hän sanoo. HÄSA

Päivän lehti

28.1.2020