fbpx
Kanta-Häme

Vuohelaisen veljekset korkkasivat puiston

Lammilaiset Elias ja Lukas Vuohelainen pääsivät ensimmäisten joukossa testaamaan Ahvenistolle avattua uutta seikkailupuistoa. Veljeksiltä kiitosta saivat erityisesti radan vaijeriliukuosuudet, joissa meno oli välillä sen verran kovaa, että liu’un jälkeen crocsitkin lentelivät jaloista.

– Tunnin me olemme täällä suunnilleen olleet, ja neljästi on tämä rata menty läpi. Ainakaan vielä ei satu käsiin yhtään, reippaat nuorukaiset kertoivat.

Hämeenlinnan Flowparkin virallisia avajaisia vietetään vasta muutaman viikon päästä, mutta lauantaina auki oli jo muutamia ratoja. Osalle radoista on 120 sentin pituusvaatimus, mutta joihinkin pitää löytyä vartta puolentoista metrin verran.

Vuohelaisten veljesten vauhtirajoituksia oli vahtimassa pappa Olli Vuohelainen.

– Pojat joutuvat vielä muutaman vuoden odottamaan, että pääsevät isommille radoille. Hauskaa tuntuu kuitenkin olevan, kun ei täältä meinaa saada lapsia pois ollenkaan.

Vuohelaisten poppoon lisäksi ratoja oli saapunut testaamaan moni muukin, ja joukossa oli huomattavasti myös hieman vanhempaa väkeä.

– Sen ajan kun olemme täällä olleet, niin koko ajan on väki lisääntynyt, Olli Vuohelainen kertoi.

Lauantaina korkatut radat aukesivat kiipeilijöille aamukymmeneltä. TG Ahvenisto Oy:n toimitusjohtaja Aki Helander kertoi jo varhain alkuiltapäivällä, että ratoja oli käynyt aurinkoisessa säässä testaamassa noin viitisenkymmentä ihmistä.

– Saatu palaute on ollut tähän mennessä hyvin positiivista. Moni seikkailupuistoa testannut tosin kertoi jo odottavansa, että pääsisi kokeilemaan haastavampia ratoja. HÄSA

Menot