Kanta-Häme

Sisäilmaongelmista kärsivän Vuorentaan koulun salivuorot siirretään Seminaarille: "Tällä kertaa kävi tuuri"

Vuorentaan koulun päärakennus suljetaan tänä syksynä sisäilmaongelmien vuoksi.

Vuorentaan koulun päärakennuksen tyhjentäminen vaikuttaa myös urheiluseurojen liikuntasalivuoroihin. Sisäilmaongelmien takia suljetun koulun liikuntasaliin oli osoitettu paljon iltavuoroja.

– Saliin oli jaettu vuoroja jokaiselle arki-illalle ja myös lauantaille, vuorojen jaosta vastaavan liikuntahalliyhtiön toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä kertoo.

Hämeen Sanomat kertoi viime viikolla, että koulujen väistötilaruletti vaikeuttaa urheiluseurojen ja liikuntaryhmien harjoittelumahdollisuuksia. Tällä kertaa kävi tuuri, sillä Seminaarin koulun E-rakennuksessa sijaitseva liikuntasali on saatu hiljattain takaisin käyttöön.

– Pystymme sijoittamaan Vuorentaan koululle suunnitellut vuorot Seminaarille, jossa liikuntasali on jopa hieman isompi. Tällä kertaa kävi tuuri.

 

Halliyhtiö on parhaillaan jakamassa talven salivuoroja. Koulujen väistö- ja korjaustilanteen eläessä, vuorojen saaminen kaikille niitä hakeneille on vaikeutunut.

– Meillä ei esimerkiksi ole mitään tietoa siitä, koska Ruununmyllyn koululle taas pääsee. Tällä hetkellä oletamme, että se on pois käytöstä kuluvan vuoden loppuun asti. HäSa

Päivän lehti

20.2.2020