fbpx
Kanta-Häme Iitti

Iitin tiinusta löytynyt vanha ruisjuuri muuntui pitsaksi - Ajetaanko Hämeenlinnasta yli sata kilometriä Olga Temosen pitseriaan?

Olga Temonen avasi pitserian vanhaan kouluun. Hän herätti henkiin tiinuun kuivuneen taikinajuuren, josta valmistetaan nyt meheviä napolilais-iitiläisiä pitsoja.
Olga Temonen suunnitteli reseptit, ja Tero Takala paistaa pitsat. Pizzeria Rehtorin tähti ja sydän on italialainen puilla lämpiävä pitsauuni.

Olga Temonen avasi pitserian vanhaan kouluun. Hän herätti henkiin tiinuun kuivuneen taikinajuuren, josta valmistetaan nyt meheviä napolilais-iitiläisiä pitsoja.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot