Kanta-Häme

Wanaja Festival sulkee katuja Linnanpuiston alueella – Linnan eteläinen sisäänkäynti on suljettu

Linnanpuiston alueelta suljetaan useita katuja tapahtuman ajaksi. Linnan eteläinen sisäänkäynti on suljettu.
Wanaja Festivalille pääsee parhaiten Kasarminkadun tai Lukionkadun kautta. Arkistokuva. Kuva: Pekka Rautiainen
Wanaja Festivalille pääsee parhaiten Kasarminkadun tai Lukionkadun kautta. Arkistokuva. Kuva: Pekka Rautiainen

Hämeenlinnan Linnanpuistossa järjestettävä Wanaja Festival aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin keskiviikosta maanantaihin.

Tapahtuman nettisivuilla tiedotetaan, että Linnanpuisto samoin kuin rantareitti Linnanpuiston kohdalta sekä Aleksis Kiven puisto suljetaan yleisöltä keskiviikosta 3.7. maanantaihin 8.7. kello kymmeneen saakka.

Kustaa III:n katu suljetaan välillä Tampereentie ja Niitynkatu torstaina iltakuudesta maanantain aamukymmeneen.

Seuraavat kadut suljetaan perjantaiaamusta sunnuntaihin 7.7. kello 16.00 asti:

Sibeliuksenkatu Koulukadulle asti, Linnankatu välillä Niittykatu ja Lukiokatu, Kustaa III:n katu Tampereentieltä Koulukadulle, osa Koulukatua välillä Kasarmikatu – Sibeliuksenkatu Rauhankadulle sekä Rauhankatu Lukiokadulle.

 

Parhaiten Tapahtuma-alueelle pääsee keskustasta Kasarmikadun tai Lukiokadun kautta Tampereentielle, jossa sijaitsee myös festivaalin pääportti.

Lähimmät parkkipaikat löytyvät keskustan parkkialueilla. Lähin pysäköintitalo on Kaivoparkki, tai parin kilometrin päässä oleva keskustan Keinuparkki.

 

Hämeen linnassa ja alueen muissa museoissa vierailevien kannattaa huomioida, että linnan eteläinen sisäänkäynti on suljettu torstaista sunnuntaihin.

Käynti linnaan ja Vankilaan onnistuu linnan pohjoisen sillan tai Vankilan sivuportin kautta. Linnan eteläinen parkkipaikka on poissa käytöstä.

Wanaja Festival järjestetään Hämeenlinnan Linnanpuistossa 5.–6. heinäkuuta.