Kanta-Häme Hämeenlinna

Wanaja Festivalin päiväkohtainen ohjelma julki – Perjantain tähtinä Ville Valo ja Agents

Wanaja-festareilla saattoi viime kesänä ihailla myös tuplasateenkaarta. Kuva: Eino Nurmisto

Wanaja Festival on julkistanut lisää artistikiinnityksiä ensi kesän tapahtumaan.

Festivaaleilla nähdään perjantaina Ville Valon ja Agentsin yhteisprojekti, jossa kuullaan Rauli Badding Somerjoen kappaleita uusina sovituksina ja Valon tulkitsemana.

Linnanpuiston lavalle nousevat myös suomirockin suuruudet Eppu Normaali ja Ismo Alanko, Palavaa vettä -singlen julkaissut Lauri Tähkä sekä Elli Haloon soolokokoonpano Ellips.

Kattausta täydentävät jo aiemmin julkistetut artistit eli Sanni ja Anna Puu.

Lauantaina Wanaja Festivalilla esiintyvät Apulanta sekä Kolmas Nainen, supernainen Kaija Koo, Juha Tapio sekä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Lisäksi lavalle nousee Raskasta Suomipoppia -kokoonpano, joka tarjoaa kotimaista musiikkia aivan erityisellä rock-vivahteella.

Lauantaina ovat mukana myös jo aiemmin kerrotut manserockin kuningas Popeda sekä uutta musiikkia julkaissut J. Karjalainen.

Viime kesänä Wanaja Festival vietti 15. juhlavuottaan ja keräsi Linnanpuistoon kahden päivän aikana yhteensä 17 000 juhlijaa sekä liki 20 kotimaista artistia.

Tulevan kesän tapahtuman kahden päivän festivaali- ja VIP-lippujen ennakkomyynti alkoi jo viime vuonna.

Nyt myyntiin tulevat myös yhden päivän festivaali- ja VIP-liput. Myös suuren suosion saaneet, 3-10-vuotiaille suunnatut lastenliput ovat avattu jälleen myyntiin.

Wanaja Festivalin tapahtuma-alue on ikärajaton, mutta järjestäjä suosittelee alle 12-vuotiaiden saapuvan paikalle vanhemman tai huoltajan seurassa.

Wanaja Festival järjestetään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna eli 5.-6.7.2019. HÄSA