fbpx
Kanta-Häme

Wanaja Festivalin portit aukeavat perjantaina

Ensi viikonloppuna Wanaja Festivalia tähdittävät Jari Sillanpään lisäksi monet muut Suomen eturivin artistit. Perjantaina kohokohtina ovat Elastinen, joka tuo Linnanpuistoon live-bändin sekä suomirokin dinosaurus Eppu Normaali. Perjantaina nähdään myös kesän jälkeen keikkatauolle jäävä Stamina.Linnanpuistossa nähdään lauantaina ensimmäistä kertaa Wanaja Festivalilla vieraileva Samuli Edelmann.
 
Leningrad Cowboysien tämän kesän ainoa Suomen konsertti nähdään Hämeenlinnassa.  Bändin puolelta on luvattu, että odotettavissa on jotain hyvin eriskummallista. Muita lauantain tähtiä ovat koko kansan suosioon noussut Haloo Helsinki ja Olavi Uusivirta.
 
– Lipunmyynti on festivaaleille ollut odotetun kiivasta, kertoo promoottori Mikko Hansson.
 
Lauantaina päiväsaikaan nähdään Jari Sillanpään 20 vuotta huipulla -konsertti. Hansson kertoo sen myyneen niin hyvin, että Linnanpuistoon virtaa jo päiväsaikaan tuhansia ihmisiä. Sillanpään juhlakonserttiin lippuja ei ole saatavilla aivan yhtä paljon kuin itse festivaalille.
 
Virallisia jatkoklubeja on kolmessa osoitteessa sekä perjantaina että lauantaina: Wanhassa Pankissa, Suistolla ja Emilia Klubilla. 
 
Festivaalin sisäänkäynti sijaitsee Vanajaveden rannassa kirjaston kohdalla. Käynti portille on siis vain rantareittiä pitkin. Vip-vieraiden ja kutsuvieraiden sisäänkäynti on Tampereentien kautta Linnan edestä Passipisteelle. 
 
Pitkien jonojen välttämiseksi järjestäjä toivoo yleisön saapuvan ajoissa paikalle. 
 
Festivaalin aikana muuttuneiden liikennejärjestelyiden vuoksi bussiliikenteen pysäkit Sibeliuksenkadulla välillä Koulukatu–Niittykatu sekä Niittykadun pysäkit ovat pois käytöstä perjantaina kello 8 alkaen. Ne palautuvat käyttöön sunnuntaina kello 16. 
 
 
Lisää aiheesta keskiviikon Hämeen Sanomissa: Mitä yhteistä on Jari Sillanpäällä ja Antti Tuiskulla? 

Menot