Kanta-Häme

Westareilla on kulttuuria kaikille

Torstaina ja perjantaina Wetterhoffin talossa vietetään toista kertaa Westareita, joiden tarjottimella on musiikkia, laulua, tanssia, runoutta ja vapaata sanaa. Ohjelma alkaa kumpanakin päivänä kello 15.
 
Torstaina aloittaa trubaduuri Juha Haanperä ja tuntia myöhemmin kuullaan Erkki Tyrväisen runoesityksiä. Vanhassa kutomossa nähdään Hämeenlinnan Balettiopiston oppilaiden tansseja sekä Voimisteluseuran rytmisen voimistelun ryhmän ja suomenmestari Silja Ahosen taidokkaita liikkeitä. Illan päättää lauluyhtye Olennainen. 
 
Perjantaina vuorossa on Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskus, joka on valmistellut kolme esitystä. Lisäksi ohjelmassa on tanssillinen muotinäytös ja illan päätteeksi soi poppi ja rokki, kun asialla on Pavians without Mama.
 
Speakers Corner on avoinna molempina päivinä. Torstaina keskustellaan kello 17 siitä, miten suurten kulttuuripersoonien Fredrika Wetterhoffin ja Jean Sibeliuksen pitäisi näkyä paikallisessa katukuvassa. Keskustelua siivittävät Sari Rautio ja Erkki Korhonen. Perjantaina kello 16 äänessä ovat Hämeenlinnan nuoret filosofit.
 
Kaksipäiväinen tapahtuma on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille ja ohjelmanumerot ovat torstai-illan konserttia lukuun ottamatta maksuttomia.
 
Westarit to-pe 13.-14.6 klo 15 alkaen Wetterhoffin talossa (Palokunnankatu 9).

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic