fbpx
Kanta-Häme

Wiik teki Ilkkalasta tutkintapyynnön

Valokuvaajana työskennellyt Markku Wiik on tehnyt poliisille tutkintapyynnön kaupunginvaltuutettu Kari Ilkkalasta (ps.).

Rikosilmoituksessaan Wiik pyytää poliisia tutkimaan, onko Ilkkala syyllistynyt Wiikiä kohtaan kunnianloukkaukseen tai muihin rikoksiin Sunny Car Center -tietovuodon esiintulon jälkeen.

Wiikin mukaan Ilkkala on loukannut hänen kunniaansa muun muassa tiedotteessa, joka on tammikuun lopussa 2016 osoitettu kaupunginvaltuustolle ja paikallisille tiedotusvälineille.

Wiik tuli alkuvuonna julki tammikuussa Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten julkaisemassa jutussa kertomalla, että hänellä oli todisteita, joiden mukaan Ilkkala olisi ollut kaupunginhallituksen niin sanotun Sambia-tietovuodon takana. Kaupunginhallituksen kokous oli elokuussa 2014.

Ilkkala kiisti aluksi väitteen, mutta tunnusti sittemmin käynnistyneessä esitutkinnassa ja Hämeen Sanomien haastattelussa vuotaneensa tiedon.

Wiikin mukaan häneen on Ilkkalan vastaväitteiden takia kohdistunut julkista halveksuntaa muun muassa sosiaalisessa mediassa. HäSa

Menot