Kanta-Häme

Wisahovi avaa ovensa muillekin juhlapalveluyrityksille

Juhlapalveluyritys Tunnelmakartanot aloittaa yhteistyön hämeenlinnalaisten juhlapalveluyritysten ja hautaustoimistojen kanssa omistamassaan Wisahovissa.

Matkailu-, kokous- sekä juhlapalveluja niin yrityksille kuin perhejuhliinkin tarjoava yritys avaa Wisahovin ovet myös muille alan yrityksille.

Yhteistyössä ovat mukana muun muassa Rengon pitopalvelu, Resta Invest, pitopalveluyritys Tasolounas sekä Hämeen Linnan ravintolat. Hautaustoimistoista mukana on Hämeenlinnan Vanha hautaustoimisto Prami. Yhteistyö alkaa heti, joidenkin osalta on jo alkanut.

Yhteistyössä mukana olevat yritykset voivat vuokrata juhlapaikkaa omien tilaisuuksiensa järjestämiseen.

– Wisahovin tiloja on tarkoitus vuokrata niin, että asiakas käyttää yhteistyökumppaneidemme pitopalveluja. Esimerkiksi hääpari ei voi itse valmistaa ruokiaan, vaan juhlapalvelu toimittaa ruoat, ja taso pysyy hyvänä, sanoo Tunnelmakartanoiden yrittäjä Leena Sivén.

Ylimmät kerrokset saneerattu

Wisahovin kaksi ylintä kerrosta on saneerattu, ja pohjakerrosta varten on olemassa piirustukset ja suunnitelma. Pohjakerrokseen on tulossa lisää saunaosastoja, sekä 140 henkilön kokoustila takkakalustolla.

Tunnelmakartanot hakee yhteistyökumppaneita Wisahovin pohjakerroksen saneeraukseen ja päivittäisen ravintolatoiminnan pyörittämiseen.

– Wisahovi voisi myös tarjota tasokkaita ravintolapalveluita ja kesäterassin alueen asukkaille. Se sijaitsee Kankaantaustan asuinalueella, jossa ei ole ravintolapalveluita lähellä, Sivén kertoo. (HäSa)

Päivän lehti

2.4.2020