Kanta-Häme

Yhden miehen rikosaallosta tuomio - 19-vuotias tuomittiin 27 rikoksesta

Mies myönsi kaikki 27 häntä vastaan nostettua syytettä.

Lukuisia rikossyytettä itselleen haalinut 19-vuotias mies on saanut 40 päivän vankeusrangaistuksen Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Mies myönsi kaikki 27 häntä vastaan nostettua syytettä.

Osan rikoksista hän teki alaikäisenä, joka otettiin huomioon rangaistusta mitattaessa. Tuomiota alensi myös hänen aiemmin saamansa tuomio.

Mies oli viime maaliskuussa yrittänyt raiskata potilaana olleen naisen Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Mies sai lokakuun alussa raiskauksen yrityksestä ja kolmesta muusta rikoksesta 14 kuukauden vankeustuomion.

 

Nyt oikeudessa käsitelty rikossarja alkoi kesäkuussa 2017 alaikäisenä tehdyillä petoksilla. Samana kesänä hän jäi myös kiinni näpistelystä Riihimäellä ja pahoinpiteli kahta vartijaa kiinnioton yhteydessä.

Viime joulukuun alussa hän jäi kiinni kannabiksen myymisestä kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa.

Helmikuun 12. päivänä hän varasti vaatteita ja kenkiä Goodmanista, ahdisteli seksuaalisesti kahta nuorta naista, varasti auton ja ajoi poliiseja pakoon vaarallisesti Helsingin Mannerheimintiellä. Kahta päivää myöhemmin hän vielä paljasteli sukupuolielintään junassa.

Viimeinen nyt käsitellyistä rikoksista tapahtui toukokuussa, kun vangittuna ollut mies pakeni vanginvartijalta käräjäoikeuden ovella Hämeenlinnassa. HäSa

 

Lue myös: Keskussairaalassa raiskausta yrittänyt tuomittiin – seuraavan kerran oikeudessa seksirikoksista jo ensi viikolla

Lue myös: ”Hyvää kukkaa jälleen varastossa” – Keskussairaalassa raiskausta yrittänyt vastasi oikeudessa lukuisiin uusiin syytteisiin