fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Yhdistykset esillä Hämeenlinnan torilla lauantaina - Kanta-Hämeen Perussuomalaiset kannustavat hyppäämään pyörän selkään

Yhdistykset esittelevät toimintaansa ja Kanta-Hämeen Perussuomalaiset haastavat testaamaan keskustan pyöräilyolot.
Arkistokuva.

Yhdistykset valtaavat Hämeenlinnan torin lauantaina.

Yhdistystorilla on mukana yli kaksikymmentä yhdistystä, jotka esittelevät toimintaansa.

Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistyksen palvelupäällikkö Sari Hagemeier kertoi heinäkuussa (HäSa 3.7.2020), että Elomessujen peruuntuessa yhdistystori on monille harraste- ja muille ryhmille hyvä tilaisuus esitellä toimintaansa.

– Yhdistystori onkin otettu innolla vastaan, yhdistykset haluavat näkyä ja esitellä toimintaansa ennen uutta kautta, Hagemeier kiittelee tiedotteessa.

Lavalla soittaa Varusmiestoimikunnan bändi

Mukana ovat muun muassa Sotilaskotiyhdistys, Kino Tavast, Hämeenlinnan historiallinen seura ja useita paikallisia urheiluseuroja.

Luvassa on muun muassa kisailua, arpajaisia ja tanssia.

Torilavalla on esityksiä kello 10.30–15.00. Tunnelmaa on mukana luomassa Varusmiestoimikunnan bändi Kimmo Kopran johdolla.

Yhdistystori Hämeenlinnan torilla 8. elokuuta kello 10–16.

Pyörällä torilta keskustaan ja takaisin

Samana päivänä Kanta-Hämeen perussuomalaiset ry järjestää Pyörän selkään -tapahtuman, joka on iloinen ja positiivinen mielenilmaus.

– Tarkoitus on osoittaa, miten vaivatonta ja turvallista kaupungin keskusta-alueella pyöräily nykyiselläänkin on, tiedotteessa kerrotaan.

Pyörän selkään kutsutaan yksittäisiä pyöräilijöitä, pariskuntia ja perheitä. Pyöräilytapahtuman aika on kello 10–14.

Noin kymmenen kilometrin pituisen reitin lähtö- ja maalipaikkana toimii kauppatori. Muutoin reitti viiden tehtävärastin välillä on vapaavalintainen. HÄSA

Menot