Kanta-Häme Hämeenlinna

"Yksi puu siellä, toinen täällä" – Kova tuuli kaatoi puita teille eri puolilla Kanta-Hämettä, pelastuslaitos raivaustöissä

Päivystävän palomestarin mukaan tilanne maakunnassa on kuitenkin rauhallinen. Pelastuslaitos tarkkailee myös, mitä maanantaiksi ennustettu ukkonen tekee maakunnassa.
Arkistokuva. Kuva: Esko Tuovinen
Arkistokuva. Kuva: Esko Tuovinen

Kova tuuli kaatoi puita eri puolilla Kanta-Hämettä sunnuntai-iltana. Puhuri kävi niin, että Kanta-Hämeen pelastuslaitos sai vielä varhain maanantaina käydä raivaamassa teiden poikki kaatuneita puunrunkoja.

Aamukahdeksaan mennessä vahingontorjuntatehtäviä oli pelastuslaitokselle tullut Lopelle, Tammelaan ja Hausjärveen. Päivystävä palomestari Markus Majuri kertoo, että aamuun mennessä hälytystehtäviä oli tullut kaikkiaan muutamia.

– Yksi puu siellä, toinen täällä, sanoo Majuri.

Pelastuslaitoksen tietoon ei maanantaiaamuun mennessä ollut tullut tapauksia, joissa puut olisivat aiheuttaneet suuria omaisuusvahinkoja.

Maanantaina Kanta-Hämeeseen on ennustettu ukkosta, mikä voi myös aiheuttaa pelastuslaitokselle töitä. Aamuyhdeksään mennessä tilanne on kuitenkin Majurin mukaan toistaiseksi rauhallinen. HäSa

Päivän lehti

14.8.2020