fbpx
Kanta-Häme

Yle: Pahimmilla korona-alueilla ruokaravintolat saavat olla auki vain iltaseitsemään – Muutos koskisi myös Kanta-Hämettä

Nämä rajoitukset koskisivat Ylen mukaan Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ohella ainakin Päijät-Hämettä, Kanta-Hämettä ja Kymenlaaksoa.
Nämä rajoitukset koskisivat Ylen mukaan Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ohella ainakin Päijät-Hämettä, Kanta-Hämettä ja Kymenlaaksoa. Kuva: Pekka Rautiainen

Kun kuusi viikkoa kestänyt ravintolasulku ensi sunnuntain jälkeen päättyy, anniskeluravintolat saavat olla pahimmilla korona-alueilla auki iltakuuteen ja ruokaravintolat iltaseitsemään, kertoo Yle.

Ylen hallituslähteistä saamien tietojen mukaan alkoholin tarjoilu loppuisi sekä anniskelu- että ruokaravintoloissa kello 17.

Nämä rajoitukset koskisivat Ylen mukaan Uudenmaan ja Varsinais-Suomen ohella ainakin Päijät-Hämettä, Kanta-Hämettä ja Kymenlaaksoa.

Muutaman nyt sulussa olevan alueen epidemiatilanteesta odotetaan Ylen mukaan vielä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) lausuntoa ennen lopullista päätöksentekoa. Esimerkiksi Pirkanmaa on häilynyt kiihtymis- ja leviämisvaiheen rajamailla.

Ylen mukaan ravintoloiden rajoituksia pahimmilla korona-alueilla ajettaisiin alas asteittain kesää lähestyttäessä epidemiatilanteen niin salliessa.

Ravintola-alalla on toivottu ruokaravintoloille mahdollisuutta olla auki vähintään kello 21:een saakka, jotta normaali liiketoiminta mahdollistuisi myös päivällisravintoloille.

Menot