Kanta-Häme

Yleisötilaisuudet puistojen ja viheralueiden suunnittelusta

Hämeenlinnan kaupungilla on tekeillä kahden merkittävän puistokokonaisuuden peruskunnostuksen suunnittelu ja toimenpideohjelman laatiminen.

Tulevissa asukastilaisuuksissa käydään läpi puistojen vaiheita ja esitellään suunnitteluratkaisuja. Asukkailta toivotaan ajatuksia suunnittelualueista ja kommentteja nyt esiteltäviin luonnoksiin.

Kaupunki kerää myös kaupunkilaisten muistoja tai vanhoja valokuvia ko. puistoalueisiin liittyen. Kuvia voi tuoda tilaisuuksiin. Kuvat palautetaan käytön jälkeen. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Yleisötilaisuus Vanhan hautausmaapuiston peruskunnostussuunnittelusta pidetään  tiistaina 23. lokakuuta kello 17 alkaen Wetterin auditoriossa (Wetterhoffinkatu 2).

Yleisötilaisuus Kaupunginpuiston, Ojoisten kartanon ja linnan ympäristön maisemanhoitosuunnittelusta järjestetään lauantaina 10. marraskuuta kello 12 alkaen Suomen Tykistömuseolla (Linnankasarmi). Tilaisuus sisältää suunnitelmaluonnoksen esittelyn lisäksi opastetun maastokävelyretken halukkaille.

Molempien alueiden suunnitelmiin voi ennen tilaisuutta tutustua internetissä osoitteessa www.hameenlinna.fi/ilmoitustaulu/rakentaminen (HäSa)

 

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic