Kanta-Häme

Yli kolme miljoonaa asiakasta Goodmanilla

Kauppakeskus Goodmanin asiakkaiden määrä kohosi viime vuonna yli kolmen miljoonan. Kauppakeskuksen kävijöiden määrä kasvoi 7,4 prosenttia edellisestä vuodesta 3,1 miljoonaan.

Goodmanin liikkeiden myynti kasvoi 3,2 prosenttia 67,7 miljoonaan euroon.

Kauppakeskus Goodman avattiin lokakuussa 2014. Viime vuosi oli siten kauppakeskukselle sen toinen kokonainen kalenterivuosi. Kauppakeskuksessa on 65 liikettä ja 26 000 neliötä vuokrattavaa pinta-alaa.

Kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro sanoo, että asiakkailta ovat saaneet kiitosta ystävälliset myyjät sekä ilmainen ja lämmin parkkihalli. Asiakkaat ovat kiitelleet myös sitä, että palvelut löytyvät saman katon alta.

– Olemme kiitollisia, että olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja sloganimme ”helppo tulla, hyvä olla” on toteutunut myös käytännössä.

Goodmanissa tavarataloa pitänyt Anttila-ketju on tehnyt konkurssin. Marks & Spencerin Hämeenlinnan myymälä, joka on Goodmanissa, aiotaan niin ikään lakkauttaa. Kauppakeskus ilmoittaa, että tyhjistä liiketiloista on käynnissä useita vuokraneuvotteluja.

Hämeenlinnan Goodman-kauppakeskuksen omistaa eläkevakuuttaja Keva. Realprojekti-yhtiö johtaa Goodmania kaupallisesti. häsa

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic