Kanta-Häme

Yö-yhtyeen Olli Lindholm on kuollut 54-vuotiaana – Yhtye: “Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri”

Solisti ja muusikko Olli Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias. Yhtyeen mukaan hän menehtyi sairaskohtaukseen. The Voice of Finlandin tuotantoyhtiö ei osannut välittömästi kuolinuutisen jälkeen kertoa, kuinka ohjelman käy.
Yö-yhtyeen Olli-Lindholm esiintyi viime keväänä Forssassa Holjat-markkinoilla.

Yö-yhtyeen perustajajäsen ja laulaja Olli Lindholm on kuollut. Hän kuoli sairauskohtaukseen maanantain ja tiistain välisenä yönä, kertoo yhtye Facebookissa.

– Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön, Yö-yhtye kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Maaliskuussa 1964 Porissa syntynyt Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias.

Yön perustajajäseniä

Lindholm oli mukana perustamassa suomalaisen rock-musiikin suuryhtyettä Yötä 1980-luvun alussa. Hän on myös perustajajäsenistä ainoa, joka edelleen soittaa yhtyeessä.

Muusikko-uransa aikana hän on tehnyt musiikkia myös muille yhtyeille, kuten Popedalle.

Nelonen kertoi tiistaina iltapäivällä, että se esittää kaikki jo nauhoitetut The Voice of Finland -jaksot 29. maaliskuuta asti.

– Järkytys on valtava, tiivistää tunnelmansa Martti Sivonen kaikki The Voice of Finland -kaudet tähän vuoteen saakka tuottaneesta Banijay Finlandista.

Sivonen on toiminut ohjelman livelähetysten vastaavana tuottajana, ja näin ollut läheisessä yhteistyössä myös tuomarien kanssa.

Tänä kautena The Voice of Finlandia tuottaa ITV.

 

Juttua päivitetty kauttaaltaan tarkemmilla taustatiedoilla Lindholmista 12.2. kello 12.41. Korjattu ohjelman tuottajat ja lisätty sitaatti ja lisätty tieto ohjelman jatkumisesta klo 16.44.

 

Lue lisää: Yö-yhtyeen akustisemmin-kiertue olisi alkanut perjantaina – Maaliskuussa yhtyeen piti soittaa Suistolla

Asiasanat