Kanta-Häme

Yrittäjät ja ammattiliitto yhteistyöhön

Aulanko-Hämeenlinna Matkailu -yhdistys, Hämeenlinnan Yrittäjät sekä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto (JHL) ovat sopineet uudenlaisesta yhteistyöstä.

Yhteistyön tarkoituksena on markkinoida JHL:n jäsenille Aulangon koulutus- ja hyvinvointipalveluja sekä saada Aulangolle saapuvia JHL:n jäseniä asioimaan hämeenlinnalaisissa liikkeissä ja yrityksissä.

– Yrittäjille tämä tarjoaa lisää ostovoimaa, JHL taas saa jäsenilleen uusia etuja ja Aulangon matkailuverkosto tyytyväisiä ja sitoutuneita asiakkaita, selvittää Aulanko-Hämeenlinna Matkailun toiminnanjohtaja Marjo Salo.

Mukaan lähtevät yritykset painattavat yhtenäisen ilmeen mukaiset tarjous- ja etulipukkeensa, joita jakavat Aulangon alueen matkailualan yritykset joko kokouksiin tai vapaa-ajanviettoon tuleville JHL:n jäsenille sisäänkirjautumisen yhteydessä. JHL puolestaan informoi jäseniään Aulangon kautta saatavista lisäpalveluista ja eduista.

Hämeenlinnan Yrittäjien toiminnanjohtajan Kalevi Laurosen mukaan jatkossa sopimukseen voi kuulua muitakin merkittäviä asiakkuuksia kuin JHL.

JHL on SAK:n suurin jäsenjärjestö, jossa on noin 240 000 jäsentä. (HäSa) 

Päivän lehti

7.4.2020