Kanta-Häme

Yrityksille tulee tarjolle uutta toimistotilaa

Hämeenlinnaan remontoidaan yritysten käyttöön uutta toimistotilaa. Asialla on Linnan Kiinteistökehitys oy:n Kiinteistö- ja aluekehityspalvelut -yksikkö.

Vuokrattavaa toimistotilaa tulee yksikön omistamiin tiloihin Turuntie 4-6:n kiinteistössä.

– Tarjolle tulee runsaat 1 300 neliömetriä toimistotilaa kiinteistön toiseen ja kolmanteen kerrokseen, jossa tehdään syksyllä laajamittainen remontti. Toisen kerroksen tilat katsoimme siksi hyväkuntoisiksi, ettei remonttia tarvita.

– Tiloja vuokrataan joko huone kerrallaan tai isommalle yritykselle isompana pakettina, sanoo kiinteistöpäällikkö Jukka Heikinmäki.

Turuntie 4-6:n toinen kerros on ollut viimeksi Kanta-Hämeen Keskussairaalan käytössä. Kolmannessa kerroksessa toimi aiemmin lääkärikeskus.

Kiinteistö on rakennettu 1980-luvun puolivälissä. Kiinteistön toinen ja kolmas kerros ovat olleet jo vuosia Linnan Kiinteistökehityksen omistuksessa.

Heikinmäen mukaan Kiinteistö- ja aluekehityspalvelut -yksikkö tukee yritysten kehittymistä ja sijoittumista Hämeenlinnaan muun muassa tarjoamalla toimitiloja.

Linnan kiinteistökehitys on heinäkuun alussa toimintansa aloittaneen Linnan Kehitys oy:n tytäryhtiö, jonka toimialaa on muun muassa kiinteistöjen omistaminen ja kehittäminen. (HäSa)

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic