fbpx
Kaupallinen yhteistyö

AinaCom siirtyi Telian omistukseen - Se vastaa nyt uudella nimellä entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin

Kanta-Hämeen yrityksiä palvellut AinaCom siirtyi Aina Groupilta Telian omistukseen viime vuoden lopussa. Nyt yritys tarjoaa ICT-ratkaisuita Telia Communication -nimellä.

”Telia Communication ratkaisee kokonaisvaltaisesti Hämeenlinnan seudun yritysten yritysverkko-, viestintä palvelu- ja IT-tarpeita”, avainasiakas päällikkö Miska Huttunen tiivistää.

Huttunen on toiminut tiiviisti asiakas yritysten kanssa jo lähes 20 vuoden ajan.

Siirtyminen AinaComilta Telia Communicationin palvelukseen on sujunut Huttusen mukaan saumattomasti. Samalla siirtymä on tuonut hänelle itselleen ja muille myyjille rutkasti uutta opeteltavaa ja mahdollisuuksia.

”Asiakkaidemme käytössä on nyt koko Telian tarjooma, mikä on laajentanut palveluvalikoimaamme”, hän kertoo.

AinaComilta periytyneet palvelut korvautuvat Huttusen mukaan pikkuhiljaa Telian vastaavilla ratkaisuilla. Palvelusta toiseen siirtyminen aiheuttaa yleensä lyhyen palvelukatkoksen, mutta katkokset pystytään toteuttamaan hallitusti asiakasyritykselle sopivaan aikaan.

”Asiakastyytyväisyys on edelleen meille ehdoton prioriteetti.”

Telia Communicationin asiakkaat ovat antaneet yritykselle arvosanan 4,7 maksimin ollessa viisi.

”Yhteistyö asiakkaan kanssa alkaa aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeista. Meillä tärkeintä on varmistaa asiakkaidemme menestyminen – nyt ja tulevaisuudessa.”

Isompi valikoima, parempi toimintavarmuus

Telia Communicationin asiakkailla on nyt myös mahdollisuus valita uusia tuotteita Telia-perheen laajasta ICT-tarjoomasta.

”Erityisesti Telian Mobiilivarmenne-tunnistautumispalvelu on herättänyt asiakkaissamme kiinnostusta. Näin lomakauden alla myös Telian kansainväliseen käyttöön soveltuvista Pro EU -puhelinliittymistä yrityksille on tullut kyselyjä”, Huttunen selostaa.

Omistajavaihdoksen etuihin kuuluu Huttusen mukaan myös reagointi kyvyn ja -nopeuden paraneminen vikatilanteissa:

”Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavamman palveluverkon ja paremman toimintavarmuuden. Hartiamme ovat Telian mukaantulon myötä leventyneet, mistä hyödymme sekä me että asiakkaamme.”

Telian valikoimasta voidaan räätälöidä kaiken kokoi-sille yritykselle juuri sopiva ICT-kokonaisuus. ”Kun yksi kumppani hoitaa asiakkaan IT:n ja yhteydet, asiakkaalle jää enemmän aikaa oman liiketoimintansa kehittämiseen”, Huttunen toteaa.

Lopuksi Huttunen muistuttaa, että Telia Communication palvelee yritysasiakkaita paikallisesti niiden omalla toiminta-alueella.

”Ostamalla AinaComin Telia sai itselleen runsaasti paikallista osaamista Kanta-Hämeessä. Meillä Telia Communicationilla työskentelee kuutisenkymmentä ICT-alan ammattilaista, jotka tuntevat paikalliset yritykset ja niiden tarpeet jo vuosikymmenten ajalta.”

Telia ONE – Yksi kumppani riittää: