fbpx
Kaupallinen yhteistyö

Hämeen Sanomat mukaan kulttuurituotantoon

Kestotilaajille on tarjolla tapahtumiin huomattavasti normaalihintaa edullisempia lippuja.
Kevään ohjelmistoa on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman monipuolisesti.

Hämeen Sanomat tuottaa vuonna 2019 yhteensä 10 tapahtumaa yhteistyössä Verkatehtaan kanssa.

Kevätkauden ohjelmiston ovat suunnitelleet Verkatehtaan ammattilaiset. Tapahtumia on moneen makuun stand up -esityksistä lapsille suunnattuun ohjelmistoon.

Esityspaikkana on Verkatehtaan kruunu, Vanajasali.

– Hämeen Sanomien kestotilaajat huomioidaan edullisemmilla lipuilla. Liput ovat noin 40 prosenttia edullisempia kuin ei-kestotilaajien liput. Jokaiseen tapahtumaan on varattu kestotilaajille 150 paikan kiintiö. Kestotilaaja voi ostaa kestotilaajan etukorttia vilauttamalla yleensä kaksi lippua korttia kohden Verkatehtaan lipunmyyntipisteestä.

Poikkeuksena on Pikku Papun Musiikkisirkuksen esitys, johon kestotilaaja voi ostaa viisi halpaa lippua.

– Papun kanssa toimitaan näin, että paikalle pääsee perheittäin. Verkon kautta lippuja ei voi ostaa, koska emme pysty tunnistamaan kestotilaaja kuin kotiin lähetetystä vuoden 2019 numerollisesta kortista. Kestotilaajien kannattaa olla ripeitä, sillä kiintiöt myydään todennäköisesti nopeasti loppuun. Nopeimmat tietty pääsevät myös parhaille paikoille, Hämeen Sanomien myyntijohtaja Mika Sutinen kertoo.

Kevään ohjelmistossa on pyritty monipuolisuuteen

Kevään ohjelmistoa on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman monipuolisesti.

Kevätkausi aloitetaan 31.1 stand up -esityksillä. Vanajasalin lavalle yleisöä nousevat naurattamaan André Wickström, Heli Sutela ja Jack Björklund. Kaikki ovat eturivin koomikoita ja tuttuja esiintyjiä suomalaisille useista TV-ohjelmista.

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä Hämeenlinnaan saapuu Club For Five, joka on yksi maan tunnetuimista a capella -yhtyeistä. Esityksenä on suursuosion saavuttanut Songs Of Kirka. Kannattaa tulla kuulemaan tuttuja sävelmiä uudella tapaa esitettynä.

Maaliskuun 30. päivä matkataan argentiinalaisen tangon maailmaan. Martin Alvaradoa pidetään yleisesti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana. Mukanaan hän tuo suomalaisen Nuevo Qvinteto Otra Ves -yhtyeensä. Esitys epäilemättä uppoaa suomalaiseen tangokansaan.

Huhtikuun 7. päivä Verkatehtaan valloittaa Pikku Papun Musiikkisirkus. Pikku Papun esityksessä yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki, leikkisä nykysirkus ja kiehtova visuaalisuus.

Kevään ohjelmisto päättää vapun jälkeen (2.5) Waltteri Torikka. Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden ajan ooppera- ja konserttilaulaja. Waltteri Torikka nousi koko kansan tietoisuuteen voittamalla Tähdet, tähdet -televisiosarjan vuonna 2015. Torikan ensialbumi Sydän myi platinaa ja toinen levytys Rakkaus ylitti kultalevyn rajan.

Lipunmyynti alkaa 20. joulukuuta

Kevään tapahtumien lipunmyynti alkaa 20. joulukuuta.

Tapahtumista ilmoitetaan aktiivisesti Hämeen Sanomissa, Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa ja lehtien verkkosivuilla, joten näistä väylistä kannattaa seurata lipunmyyntitilannetta.

Myös ensi syksyn viiden tapahtumien suunnittelu on jo aloitettu. Ohjelman valmistuttua tapahtumista kerrotaan myös Hämeen Sanomissa ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa.