Kaupallinen yhteistyö

Homma kuntoon rahoitusta myöten - Keilakatu 8 uusi kaukolämmityslaitteiston

Mainos.

Elokuussa päätös ja syyskuussa homma oli tehty. Nyt voi sanoa, että tämän talon kaukolämmityslaitteisto on kunnossa pitkälle tulevaisuuteen, tuumaa isännöitsijä Markku Kokkonen isännöintitoimisto REIM Hämeenlinna Oy:stä.

Asunto Oy Keilapuiston 25-vuotias lämmityslaitteisto alkoi olla elinkaarensa päässä. Hallitus päätti tarttua Elenia Lämmön tekemään kokonaisvaltaiseen tarjoukseen, johon kuului kaikki: tarvittava tekniikka, asennus, käyttöönotto ja rahoitus.

Lämmityslaitteiston lisäksi uusittiin kaikki patteri- ja linjansäätöventtiilit. Pakkasten tultua järjestelmälle tehdään perussäätö niin, että huoneistoissa on sen jälkeen tasainen 22 astetta ja yleisissä tiloissa 17 astetta lämmintä.

Rahoitus tuli mukana

Elenia Lämmön remonttipaketti sisälsi myös rahoituksen. Taloyhtiön ei tarvinnut ottaa remonttilainaa, vaan se saa uuden laitteiston käyttöönsä kuukausimaksulla.

Seuraavien viiden vuoden ajan taloyhtiö maksaa lämmityskustannuksen lisäksi huoltomaksua.

Koska uusi laitteisto on entistä tehokkaampi, tulee talo kuluttamaan vähemmän energiaa, jolloin myös taloyhtiön kaukolämmön kustannukset pienenevät.

Lopputulos on se, että remontti maksetaan syntyvillä säästöillä. Elenia Lämmön rahoitusratkaisu on tällä hetkellä saatavilla taloyhtiöiden saneerausprojekteihin.

Ensi talven aikana talon energian kulutusta seurataan tarkasti ja vuoden päästä nähdään mikä todellinen säästö on ollut.

 

Taloyhtiön isännöitsijä Markku Kokkonen on tyytyväinen remontin kulkuun. Taloyhtiön hallituksen päätöksestä kului vain kuukausi, kun koko remontti oli tehty.

Vuonna 1991 valmistunut Keilakatu 8 Hämeenlinnassa on 33 asunnon talo, jonka lämmitysjärjestelmä on nyt hyvässä kunnossa.

Löydät koko jutun: http://www.elenia.fi/lampo_ja_kaasu/artikkelit