Kaupallinen yhteistyö

Kuka tahansa voi nyt hankkia uuden auton

Mainos. Uuden auton hankkiminen on nykyään helppoa. Erilaisten sopimus- ja pakettiratkaisujen avulla kenen tahansa on pian mahdollista nauttia uuden auton mukavuuksista ilman siihen sidottua pääomaa tai huolta auton jälleenmyyntiarvosta. Sopimusajan jälkeen liike vain lunastaa auton takaisin ennalta sovitulla hyvityshinnalla.

HELPPOUTTA JA MUKAVUUTTA AUTOSALPA SOPIMUKSELLA

Autosalvasta auton voi hankkia kiinteällä kuukausierällä joko 36 tai 48 kuukauden sopimusajaksi. Autosalpa Sopimus onkin kuin avain helpompaan ja joustavampaan autoiluun: kiinteä kuukausierä, vuosittainen kilometriraja sekä ennalta sovittu hyvityshinta poistavat stressin esimerkiksi auton jälleenmyyntiarvosta kokonaan. Autosta ei tarvitse maksaa käsirahaa, vaan ainoastaan ensimmäinen kuukausierä siinä vaiheessa, kun auto noudetaan.

”Olin jo aiemmin miettinyt, että tämä voisi olla minun juttuni. Ei minun tarvitse omistaa autoa, minä vain ajan. Sitten minulle soitettiin ja tarjottiin Autosalpa Sopimusta. Sopimuksen avulla minulla voi olla koko ajan uusi, mukava auto alla ilman, että minun tarvitsee kantaa huolta sen jälleenmyyntiarvosta. Ja mikä parasta, saan vaihtaa sen neljän vuoden välein uuteen – jopa aiemmin, jos niin haluan ”, Autosalvan pitkäaikainen asiakas Reija Ahola iloitsee.

HUOLETONTA HUOLLATTAMISTA

Sopimuskauden aikana asiakas voi joko huolehtia itse auton huolto- ja korjauskustannuksista, tai tehdä autoonsa huolenpitosopimuksen. Tällöin myös huollot ja korjaukset kuuluvat kiinteään kuukausierään, eikä huollattamisesta aiheudu yllättäviä kustannuksia. Reijakin on valinnut autoonsa huoltosopimuksen. ”Jos jotain tulee, ei tarvitse kaivaa kuvetta. Koskaanhan ei voi tietää, mitä tapahtuu, vaikka uusi auto onkin kyseessä”, Reija muistuttaa.

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA JA KLUBIETUJA

Reija asioi Autosalvassa mielellään. Hän on viihtynyt Autosalvan asiakkaana jo lähes kolmentoista vuoden ajan, ja autokin on vaihtunut useaan otteeseen. Tuttu henkilökunta sekä iloinen, ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu ovat hänelle tärkeitä asioita. ”Kyllä minä ainakin haluan palvelua, kun menen autokauppaan. Siksi minä asioin Autosalvassa” hän toteaa.

Autosalvan panostus asiakaspalveluun näkyy jokapäiväisessä tekemisessä. Kanta-asiakasjärjestelmä, Autosalpa Klubi, palkitsee autoilun hankintojen keskittämisestä Autosalpaan. Klubin näkyvin ja käytetyin etu on jo vuosien ajan ollut veloitukseton sijaisauto huollon ajaksi.  ”Klubilaisena olen aina saanut sijaisauton veloituksetta. Se on niin helppoa. Tuon auton tänne huoltoon, ja pääsen omille asioille siksi aikaa. Aika ikävää, jos joutuisi tuntitolkulla istumaan ja odottamaan”, Reija sanoo.

Sijaisauton lisäksi Autosalpa Klubi tarjoaa paljon muitakin etuja, joista uusimpia ovat huoltoonnouto -palvelu sekä pakettiauton lyhytaikainen lainaus veloituksetta. Klubilaiset saavat myös muun tarpeisiinsa sopivan auton pidempiaikaiseen lainaan edullisella päivävuokralla.  

Näin pääset Autosalpa Klubin jäseneksi

AUTO VAIHTUU INTUITIOLLA

Autosalpa Sopimukseen Reija on ratkaisuna sen verran tyytyväinen, että seuraavakin auto tulee todennäköisesti hankittua samalla tyylillä. ”Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille, jotka arvostavat helppoa autoilua ja kustannusten ennustettavuutta.”

Reija vaihtaa autoa intuitiolla, ja hän pitää jatkuvasti silmänsä auki uusien vaihtoehtojen varalta. Lyhyt vaihtoväli on ollut aina hänen juttunsa autokaupoissa: ”Vaihtelu virkistää, ja siksi vaihdon on oltava vaivatonta. En halua miettiä hyvityshintoja tai jäännösvelkoja”, Reija sanoo. Muita Reijan arvostamia asioita autoilussa ovat sen helppous ja mukavuus. Hyvä penkki, automaattivaihteisto ja cruise löytyvät vaatimuslistalta.

No entä sitten se seuraava auto? ”Mitä isompi, aina parempi. Eli kyllä se tuo Volvon XC60 on, ja siitä on jo vinkattu myyjälle”, Reija paljastaa.  

MIKÄ ON AUTOSALPA SOPIMUS?

 • ei suurta ensimmäistä erää
 • kiinteä kuukausihinta
 • ennalta sovittu kilometriraja vuodessa
 • ei huolta auton jälleenmyyntiarvosta
 • taattu takaisinostohinta
 • sopimusaika 36 tai 48 kk
 • uusi auto ilman sidottua pääomaa
 • Esim. Volvo V40 T2 Inscription aut 399 € / kk, lue lisää
 • Esim. Renault Clio Life 199 € / kk, lue lisää

MIKÄ ON AUTOSALPA KLUBI?

 • Autosalvan kanta-asiakasjärjestelmä
 • Tarjoaa jäsenilleen etuja, elämyksiä ja autoilun iloa: mm. veloitukseton huollon sijaisauto, pakettiauton lyhytaikainen lainaus veloituksetta, kausittain vaihtuvat huollon tarjoukset, vapaalippuarvonnat, edullisemmat renkaat ja paljon muuta!
 • Jäseneksi pääsee ostamalla auton Autosalvasta
 • Jäsenyys säilyy huollattamalla auton vuosittain Autosalvassa
 • Lue lisää

Reija Ahola on innokas vaihtamaan usein autoa. Autosalpa Sopimus mahdollistaa autoilun ilman huolta auton jälleenmyyntiarvosta.

Reija Ahola valitsi Autosalpa Sopimuksella uuden Volvo V60:sen.